• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mama yapımı

Aleyergz

Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2023
113
27
18
25
Kızlar bi sorum var bebeğim 3 aylık sadece mama ile beslenıyor her zaman mamayı taze olarak hazırlıyorum ama içmedigi zamanlar yarısı boşa gidiyor ve hemen kokmaya başlıyor yarım saat içinde mamayı farklı muhafaza eden yada soguk yapıp dolaba atıp ihtiyaç olunca sıcak suda ısıtıp içiren varmı?

Birde aptamilin hazır yapılmış versıyonu var acil durumlarda dışarıda vs kullanmak için onlar soğuk içiliyor bi zararı yokmu

Mama ısıtılmaz diye hatırlıyorum ama yanlışım varsa düzeltin.

Soğuk su ile mama veren tanıdıklar vardı.

Kızlar bi sorum var bebeğim 3 aylık sadece mama ile beslenıyor her zaman mamayı taze olarak hazırlıyorum ama içmedigi zamanlar yarısı boşa gidiyor ve hemen kokmaya başlıyor yarım saat içinde mamayı farklı muhafaza eden yada soguk yapıp dolaba atıp ihtiyaç olunca sıcak suda ısıtıp içiren varmı?
Artan mama 1 saat bekletiliyor tekrar ısıtma vs olmadan ama dediğiniz gibi çok kokuyor ben 10 dk üstü bekletmedim hiç bayatlıyor bakteri oluyor diye neden yarısı gidiyo onu anlamadım 60 ml içmiyormu 3 aylık o çok geliyorsa 30 30 yapın hem dökmemiş olursunuz hem aklınız kalmamış olur

Artan mama 1 saat bekletiliyor tekrar ısıtma vs olmadan ama dediğiniz gibi çok kokuyor ben 10 dk üstü bekletmedim hiç bayatlıyor bakteri oluyor diye neden yarısı gidiyo onu anlamadım 60 ml içmiyormu 3 aylık o çok geliyorsa 30 30 yapın hem dökmemiş olursunuz hem aklınız kalmamış olur
Şöyle ki 60 ml degil 90 içiyor genelde doymuyor bende bidaha ya 30 ya 60 yapıyorum çünkü hiç belli olmuyor ya hepsini içiyor ya artıyor o artanı değerlendırmek istedigin için çözüm arıyorum

Mama ısıtılmaz diye hatırlıyorum ama yanlışım varsa düzeltin.

Soğuk su ile mama veren tanıdıklar vardı.
Bazıları soğuk su ile bir günlük mamaının hepsını yapıp ihtiyaç olduğunda sıcak suda bekleterek verdiğini söyledi ama bende mama ısıtılmaz diye biliyorum süt degil sonuçta bu

Dedi
Şöyle ki 60 ml degil 90 içiyor genelde doymuyor bende bidaha ya 30 ya 60 yapıyorum çünkü hiç belli olmuyor ya hepsini içiyor ya artıyor o artanı değerlendırmek istedigin için çözüm arıyorum
Dediğim gibi artanı değerlendiremezsiniz anca 1 saat ki ben ona bile karşıyım ama bi doktora sorun isterseniz içiniz rahat edicekse

Back