Bebek Beslenmesi Mama vermeli miyim acil destek lütfen

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Sevinc__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2015
4
2
86
35
Merhaba
14 aylık bir kızım var ve işe başladım. Sütüm sağınca gelmiyor ama mama şimdiye kadar hiç vermedim yeterli sütüm vardı. İşe başlayınca iş saatlerinde normal yemek yediriliyor eve gider gitmez emziriyorum. Gündüz mamaya başlamalımıyım. Sabah 6 dan akşam 7nye kadar anne sütü alamıyor s9re fazla uzun mu çok kararsız kaldım

Bende hemen hemen ayni durumdayim,bnde kararsiz kaldim versem mi diye.Mama paketim bitmek uzere.Ama ben ara sira emziriyorum da fazla gelmiyor.Bir danismana sormustum,mama yerine yogurt meyve verip arayi kapatabilirsiniz demisti.Bence vermeden bir deneyin yiyor mu yemiyor mu.Belki ihtiyav duymaz ev yoğurdu vs yerse.

Yiyor herşeyi yiyor aç kalmıyor ama ne yerse yesin süt arıyor karnı tok olsa bile emiyordu beni kapıda bekliyor belki o kadar mahrum kalmasındandır diye üzüldüm çok

Yiyor herşeyi yiyor aç kalmıyor ama ne yerse yesin süt arıyor karnı tok olsa bile emiyordu beni kapıda bekliyor belki o kadar mahrum kalmasındandır diye üzüldüm çok
Sizi ariyordur belkide,sut degil de.Hix birşey yemese mama alin derdim ama yiyormus,e tadıni da bilmiyor zaten.Bana kalirsa hic baslatmayin.Zaten eve gelince emziriyormussunuz

Yanlış anlamayın ama kapıda süt bekleyen bir bebeği nasl bırakıyorsunuz açlıktan ölmeyecekseniz biraz daha emzirip yanında kalın iş kaçmıyor hiçbir şey bebeğiniz den önemli değil. Ben gümrük memuruyum ben bile yaptım sizde yapabilirsiniz

Yanlış anlamayın ama kapıda süt bekleyen bir bebeği nasl bırakıyorsunuz açlıktan ölmeyecekseniz biraz daha emzirip yanında kalın iş kaçmıyor hiçbir şey bebeğiniz den önemli değil. Ben gümrük memuruyum ben bile yaptım sizde yapabilirsiniz
uyeyi taniyor musunuz? sartlarini biliyor musunuz? bazi insanlar yasamlarini devam ettirebilmek icin calismak zorunda. herkes zevk olsun diye calismiyor. cok sig bir bakis acisi.

14 aylik her seyi yiyen bebege artik mama gerekmez diye dusunuyorum. o cagdaki cocuk aciktigi icin degil tatli niyetine sutu arar. veya anneyle temas aradigi icin. mamalarin ici neler dolu. zorda kalmadikca verilecek seyler degil. aksamlari ictigi sut ona yeter endise etmeyin. psikolojik olarak sizi ariyordur.

Tabii, cinsiyet kadın olunca çocuk için hayatı durduran o olmalı.
‘Emmesi’ hayatımızdaki en büyük öncelik, varsın hastalanınca hastane masrafları karşılanamasın, kuruyemişi alınamasın ama emsin memecikleri.
Ha annenin zaten bir hayatı, kariyeri ya da zevki bile olamaz, keyfine falan hiç çalışamaz değil mi?

Te Allahım…

Aç kalıp ölmeyiz kesinlikle çalışmamın sebebi herşeyi çocuk için feda ettikten sonra sizin gibi nefret dolu bir insana dönüşmek. Bence bir çocuğa yapılabilecek en kötü şey bu. Umarım kendinizi sevmeyi öğrenirsiniz

Bende mama verme konusunda çok isteksizdim yorumlarınız içimi rahatlattı herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Alışmasını bekleyip bu düzende devam edeceğim

Back