Mama verenler bakar mısınız?

H

hiliba

Ziyaretçi
arkadaslar.sizler kaç saat arayla ve kaç ml mama veriyorsunuz ?

ben sadece gecelri veriyorum verirsem..
40-50 ml.en fazla..

ben hem emziriyorum hem mama veriyorum ama sütüm az benden az emiyo sağdığımda en fazla 30 çıkıyo..mamayıda 3 saatte bir 100 cc içiyo bazen 70 de falan bırakıyo ama

benim oglum günde bir yada iiki defa beni emiyor.diğer ögunler hep mama veriyorum.bi içişte 120 rahat bitiyor.bazen 150 cc veriyorum biraz obur sanırım:))

ayrıca saat tutmuyorum halaa.ne zaman acıkırsa verıyorum ben ıkı saatı gecmıyo uyumuyorsa.uyuyorsa vermıyorum uyanana kadar

Bende hem emzırıp hem mama verıyorum..
gecelerı sadece emzırıyorum gunduzlerıde
mama verıyorum 60cc ıcıyo 90cc ıcıyo suan
bakalım 120 olacak sanırım bu gıdısle..bu arada
hangı marka mama kullanıyorsunuz benımki aptamil 1 ıcıyo

bende aptamil 1 veriyorum.dr bebelacla aptamil aynı firmaya ait,bekoyla arcelık gıbı dedı ama içim rahat etmiyo sacma gelebılır ama bebelac sırf ucuz olldugu ıcın uyduruk gelıyo.

heh bende bu konuyu açmaya çalışyodum geçengün sayfa kitlendi
çok iyi etmişin sen
benim oğlum sadece mama yiyyo 2.5-3 satte 100 cc veriyorum ama yetmiyo sanırım fazla versemmi diye düşünüyodum sanırım vermem gerek doymuyor çünkü
bende aptamil1 veriyorum

ben amamayı kestmama ayına göre arkada tablo var 120 verdiğim oldu vede içti doruk paşa:)

bende aptamil veriyorum.3 bazen3.5 saate 100 veriyorum. arada bir bitiriyor bazen 70,80,90 içiyor.fazla verirsem de kusuyor.

ben artik sadece mama verebiliyorum sutum kalmadigi icin...
4 saatte bir 150 cc veriyorum bu ayin sonunda 180 cc ye cikaricam...

bugun sırf merak ettıgım ıcın bebelac aldım,bır defa yaptım o kadar cıvık oldukı sasırdım mamanın yapısından sanırım dıye dusundum ama bebegım maalesef doymadı ayrıca aptamıle gore oldukca şekerlı bır tadı vardı.bebıs ona alıssa kesın benı emmeyı hepten bırakırdı sanırım(zaten gunde bır defa emmeye basladı)hemen aptamıl yaptım.bır dahada merak edıp deneme yapmıcam.:eek:lmaz:

mama verirken.mamayı bitirmeyip uyuyor benim bebiş.sizlerde de de oluyor mu...

bende ağırlıklı mama veriyorum sütüm çok azaldı günde anca 50 cc çıkıyo.
mamayıda 120 cc veriyorum.
hiliba benimkide bazen yatıyo o mamayı 2 saat bekletiyorum eğer uyanırsa tekrar veriyorum 2 saati geçersede döküyorum.

mama yapılınca kaç saat bekletebiliyoruz.2 saat çok değil mi.ben yarım saati gecerse hemen döküyordum.bir bilgim olmadıgı için

bende 2 saat diye biliyorum cnm. çok kalırsa bekletiyorum az kalırsa döküyorum.

mamanin uzerinde yazmio mu ne kadar surede tuketilmesi gerektigi CADIARZU
bizim zilli mama istemio.sutum suan nasil bilmiorum kafamçokkarıştı belkide ac kalio.aptamil ve bebelac aldik icmiooo aglio

maalesef mamanın üzerindede yazmıyor.fazla bekletirsem zararı olur dıye hemen döküyorum

bende süt yokluğundan mecbur mama veriyorum :KK43:(( bende aptamil 1 kullanıyorum saate bakmıyorum doğrusu acıktığı zaman veriyorum.bazen bir seferde 150 cc yerken bazen 60 ta bırakabiliyor o yüzden 90 yapıp yetmezse üzerine tekrar yapıyorum artarsada döküyorum.zaten kendine bi dil geliştirdi acıktığı zaman meeeeeee diye bağırmaya başlıyo anlamama gibi bi şansım olmuyo yetmediğindede aynı şeyi yapıyo. :)))) ve yerken uyuklamaya bayılıyo o yüzden bende alıştım arada bir biberonu çekiyorum ağzımdan uyuklar gibi oldumu hemen ayılıyo. yok eğer doyduysa zaten kendi itiyo diliyle.

bende bebelac aldım geçen sutum gıttı arada verıyorum.

X