Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Premature BebeklerMama veren arkadaşlar,lütfen yardım!!!
Arkadaşlar, maalesef mamaya başladık. Ancak üzerinde 40 dercede mamayı karıştırıp soğumaya bırakıp bebeğe vermemizi söylüyor. Tabii mama hazırlanana kadar ağlamaktan kıyameti koparıyor. Hazırlarken nasıl başediyorsunuz, nasıl hazırlıyorsunuz???
Arkadaşlar, maalesef mamaya başladık. Ancak üzerinde 40 dercede mamayı karıştırıp soğumaya bırakıp bebeğe vermemizi söylüyor. Tabii mama hazırlanana kadar ağlamaktan kıyameti koparıyor. Hazırlarken nasıl başediyorsunuz, nasıl hazırlıyorsunuz???
ca nım sana termos öneriyorum ben öle hazılrıyorum bir termosta sıcak suyum bir termosta kayantılmış soğutulmuş soğuk suyum var hemen ılıştırıp hazırlıyorum çok pratik oluyor bu şekilde çoğu arkadaşım yapıyor yoğun bakımda bile hemşireler bu derece olayını yapmıyoraksi taktirde mamanın soğumasını beklyene kadar bebekler ağlama komasına girer....7 aydır bu şekilde besliyorum
Ben önceden kaynamış suyu kullanıyorum oda sıcaklığında... Karıştırınca diğer mamanın aynısı oluyor bence bir fark yok, yani en azından şu sıcak Temmuz günlerinde...
bende termos kullanıyorum bebeklerimi beraber doyuruyorum sırayla kolaylık oluyor
kaynatıp hafif ılıyınca termosa koyuyorum gece gündüz kullanıyorum birkaç dakikamı anca alıyor
bende termos kullanıyorum bebeklerimi beraber doyuruyorum sırayla kolaylık oluyor
kaynatıp hafif ılıyınca termosa koyuyorum gece gündüz kullanıyorum birkaç dakikamı anca alıyor