• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Mama veren arkadaşlar,lütfen yardım!!!

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

poyrazsel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2008
69
0
86
42
Kocaeli
Arkadaşlar, maalesef mamaya başladık. Ancak üzerinde 40 dercede mamayı karıştırıp soğumaya bırakıp bebeğe vermemizi söylüyor. Tabii mama hazırlanana kadar ağlamaktan kıyameti koparıyor. Hazırlarken nasıl başediyorsunuz, nasıl hazırlıyorsunuz???

Arkadaşlar, maalesef mamaya başladık. Ancak üzerinde 40 dercede mamayı karıştırıp soğumaya bırakıp bebeğe vermemizi söylüyor. Tabii mama hazırlanana kadar ağlamaktan kıyameti koparıyor. Hazırlarken nasıl başediyorsunuz, nasıl hazırlıyorsunuz???

ca nım sana termos öneriyorum ben öle hazılrıyorum bir termosta sıcak suyum bir termosta kayantılmış soğutulmuş soğuk suyum var hemen ılıştırıp hazırlıyorum çok pratik oluyor bu şekilde çoğu arkadaşım yapıyor yoğun bakımda bile hemşireler bu derece olayını yapmıyoraksi taktirde mamanın soğumasını beklyene kadar bebekler ağlama komasına girer....7 aydır bu şekilde besliyorum

canım ben suyu önceden kaynatıp bi kapta biriktiriyorum gece özellikle elektrikli şu çaycının cezvesi var çok az ısıtıp yapıyorm 1 dk bile sürmüyor

Ben önceden kaynamış suyu kullanıyorum oda sıcaklığında... Karıştırınca diğer mamanın aynısı oluyor bence bir fark yok, yani en azından şu sıcak Temmuz günlerinde...

bende termos kullanıyorum bebeklerimi beraber doyuruyorum sırayla kolaylık oluyor
kaynatıp hafif ılıyınca termosa koyuyorum gece gündüz kullanıyorum birkaç dakikamı anca alıyor

bende termos kullanıyorum bebeklerimi beraber doyuruyorum sırayla kolaylık oluyor
kaynatıp hafif ılıyınca termosa koyuyorum gece gündüz kullanıyorum birkaç dakikamı anca alıyor

Back