7 kgKaç kg bebeğiniz
Ben de doktora danışmadan kafama göre baslamiyim o zaman di mi yaBenim oğlum 4 aylık.
Hem anne sütü içiyor hem mama içiyor.
Marka sma.
çocuk doktoru doymadığı için takviye yapın mama verin demişti devam ediyoruz.
Kaç kg doğmuştu
3750Kaç kg doğmuştu
O zaman kilosu gayet güzel. Sütünüz yetiyordur çişi kaka iyiyse boşa mama vermemiş olursunuz. Doktorunuz daha iyi bilir elbette ama 5 ayda iki katına çıksın isterler sizinki de yaklaşmış. Huysuzluk mu yapıyor aç kalınca ?
Aslında gece sorun yok gündüz emmiyor ve biberona sağıp verdiğimde ilk sutlerim yetiyor gün sonu sağım 100 ml e düşüyor o yetmediği için huysuzlaniyor çok fazla ve yarım saat eşim onu oyalıyor ben 20 30 ml daha süt çıksın diye memelerimi eziyorum resmen duhdhshshaO zaman kilosu gayet güzel. Sütünüz yetiyordur çişi kaka iyiyse boşa mama vermemiş olursunuz. Doktorunuz daha iyi bilir elbette ama 5 ayda iki katına çıksın isterler sizinki de yaklaşmış. Huysuzluk mu yapıyor aç kalınca ?
KızAslında gece sorun yok gündüz emmiyor ve biberona sağıp verdiğimde ilk sutlerim yetiyor gün sonu sağım 100 ml e düşüyor o yetmediği için huysuzlaniyor çok fazla ve yarım saat eşim onu oyalıyor ben 20 30 ml daha süt çıksın diye memelerimi eziyorum resmen duhdhshsha
2 saatte bir sağım yapıyorum. Saat başı mi yapayım sizceKızaslında büyümüş bebeğin memeler ona göre süt üretir ama daha mı sık sağsan acaba? Artıyor sık sağımla çünkü
Aa 2 saat gayet iyi. Bebişin iştahlı demek ki. Doktor kontrolünde sor mutlaka. Ben ne yapardım ben sütü verince bebek açsa mama ile destek yapardım. Mama öcü değil benimki mama ile büyüyor2 saatte bir sağım yapıyorum. Saat başı mi yapayım sizce
Ya işte mama verenlere kinayeli bakanlara hep laf sokardım ben , tabii ki öcü değil. Neden böyle hissettiğimi de bilmiyorum. Doktor mama ver derse sorun kalmayacak kendi kendime verirsem sanki zora gelemedim de çocuğa yetemedim hissiyatı oluşuyor gibi. Bide asla takıntılı bı anne değilim saldım çayıra büyüyor çocuk hshdhshs bu konuda niye böyle oldum bilmiyorum vallaAa 2 saat gayet iyi. Bebişin iştahlı demek ki. Doktor kontrolünde sor mutlaka. Ben ne yapardım ben sütü verince bebek açsa mama ile destek yapardım. Mama öcü değil benimki mama ile büyüyor
Mamanın tadını alırsa senin sütünü bırakır diyorlar. O da etkiliyor sanırım. En azından 6 ay dayan be çocuk hdhshshshAa 2 saat gayet iyi. Bebişin iştahlı demek ki. Doktor kontrolünde sor mutlaka. Ben ne yapardım ben sütü verince bebek açsa mama ile destek yapardım. Mama öcü değil benimki mama ile büyüyor
Bize doktor evet yeni doğduğunda başlattı mamayaBen de doktora danışmadan kafama göre baslamiyim o zaman di mi ya
Bırakmaz zaten biberonla içiyor sütünüzü. Sadece emse meme reddi yapabilirdi. Annelik böyle ya biraz kendi iç sesimizi dinliyoruz işte kendine yüklenme :)Mamanın tadını alırsa senin sütünü bırakır diyorlar. O da etkiliyor sanırım. En azından 6 ay dayan be çocuk hdhshshsh
Çocuğun kilosu doğum kilosu çok iyi dert edecek bir şeyin yok, sütünü geldiği kadar verip mamayla tamamlayacaksın ilk üç ay kadar ben öyle yaptım sütüm bitince hep mamayla devam ettik.Mamanın tadını alırsa senin sütünü bırakır diyorlar. O da etkiliyor sanırım. En azından 6 ay dayan be çocuk hdhshshsh
11inde , bu hafta içi sünnet ettiricez sünnetten sonra hem kontrolune gideriz hem muayene için dedik. Ama yarın doktorunu arayıp sorucam gidene kadarBırakmaz zaten biberonla içiyor sütünüzü. Sadece emse meme reddi yapabilirdi. Annelik böyle ya biraz kendi iç sesimizi dinliyoruz işte kendine yüklenme :)
Doktor kontrolüne çok var mı ?
4. Ayda her öğün kaç ml yemeli ve kaç saat aralıklarla acabaÇocuğun kilosu doğum kilosu çok iyi dert edecek bir şeyin yok, sütünü geldiği kadar verip mamayla tamamlayacaksın ilk üç ay kadar ben öyle yaptım sütüm bitince hep mamayla devam ettik.
Mama konusuna gelirsek her çocuğun bünyesine yarayan mama farklı oluyor 4 mama değiştiren bir anne olarak mama vücunda alerjik tepki yapmıyorsa çocuk severek içiyorsa kakası normalse hiç sorun yoktur, kilo takibine devam etmelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?