• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Mama Takviyesi Yapan Anneler Dikkat!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

pxixrxixl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2006
144
1
96
46
Uşak
anne sütü artı mama ile bebeğini besleyen arkadaşlar bebeğini sizi emdikten 1 1.5 saat sonra mama verilmeli mama anne sütünün besleyici değerini etkiliyormuş anne sütündeki enzim ve proteinler midede mama ile etkileşimde bulunup değer kaybına neden oluyormuş buna bağışıklık sistemi için gerekli olan antikorlar da dahil.
bebek emdikten hemen sonra mama vermemeliymişiz valla ben ilk mamaya başladığım dönemde vermek zorunda kaldım çünkü süt çok azdı bebeğim o kadar süre bekleyemezdi

bana doktorum emzir üstüne mama ver dedi öyle de devam ediyoruz canım ne yazıkki. sen bunu kimden duydun?

artık mamaların çoğu da probiyotik zaten bağışıklık sistemini onlarda destekliyor.

benim doktorum acıbadem hastanesi ınci aran hem çocuk doktoru hem onkolog çok da güveniyorum kendisine. bu bilgi bana garip geldi.

Son düzenleme:
yeditepe ünv. prof.benal büyükgebiz dün tv de söyledi yapılan araştırmalar sonucu dedi valla benim doktorumda emzir arkasından mama ver demişti ben şimdi öyle yapmıyorum içimde şüphe olacağına

kızlar süt yetmediğiiçin mi emzirip mama veriyosunuz benim kzuenin doktoru yetsede sen ver mamayı bitirmemeli hep artacak şekilde kalırsa doymuş demek demiş ben sadece emziriyorum kendi istemiyo doyunca bakıyorum süt var genelde 10 13 dakka birinden diğerinden aynı emiyo mama vermiyorum ardından

Back