Bebek Beslenmesi Mama sorunu

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

gokce33

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2013
1.648
1.121
34
Kızlar 3ay 12 günlük bebeğim var doğumdan belirli bi süre sonra sütüm gelmedi ve mamaya başladık smilac.Sutum geldikten sonra süt ve mama şeklinde gittik bundan 1ay önce 90cc ile 120cc mama içen bebeğim artik mamayi pek istemiyor bi arkadaşın tavsiyesi ile golden goat mama aldım dün ama araştırırken bu mamanın kabızlık yaptığını kansızlık yaptığını bebegin ayı küçük olduğu için bu mamayi sindiremediği filan yazıyor hatta dr biri keçi sütlü mama yerine inek sütlü formül mama filan tercih edin yazmis şimdi şunu sormak istiyorum sizlerin genellerinizin severek kabul ettiği tiksinmedigi mama var mı bi de golden fiattan memnun olan ya da olumsuz durum yaşayan var mı ogrenebilirmiyim dünden beri bebeğe golden goat verdim ama için hiç rahat değil:KK43:((

Hiç mama kullanmadım ama formül mamaların içeriği birbirine yakın ve sağlık bakanlığının belirlediği standartlara uygun üretiliyor diye biliyorum.
Tadını sevdiyse ve içiyorsa bir deneyin,kabızlık vb sorun yaşarsanız değiştirisiniz.
Sağlıkla büyütün bebeğinizi.

Doktorunuza danışın. Bize sma vermişti doktor.

Ben mama kullanmayalı 10 sene oldu ama yazayım:)Aptamil kullandım.Kabızlık falan yaşamadık hiç.Şimdi kullananlar ne der bilmiyorum.Güle güle büyüt yavrunu.

Mama konusunda bilgim yok

Yani bebeğim mama yemedi

İlk doğduğunda sütüm yoktu doktor kağıda aptamil milupa yazıp vermişti

Eşim dedi ki hangisini alayım git sor eczaneye pahalısını al dedim

Gitti geldi zaten bir mama imiş bu dedi

Benim sıpa iki öğün yedi sonra süt geldi neyse

Mama konusunda cahilim ama diğer ürünler ve mama mantığı aynı her markanın her ürün türünde içeriği nerede ise aynı ama tadları az çok farklı

Mamada da denemek lazım sizin bebeğe iyi gelenini

Bir de mama istemiyorsa doyuyordur belki artık süt yetiyordur meme emiyor ama mama istemiyorsa daha fazla meme teklif edin

Bu arada bizimki 9 10 aylıkken süt azaldı mama verelim dedik ilk markadan verdik sevmedi mama çeşidi öner dedik doktor olmaz dedi Bebek sadece mana ile beslenme çağında tabii mama yitecek ama yemek yiyebildik dönemde süt azaldı diye mamaya başlamayın dedi

Siz de sıkmayın Canınızı yakında da ek gıda da başlarsınız

sağlıkla büyütün

Teşekkür ederim cevaplar için ben smilactan çok memnundum ama şimdi niyeyse istemiyor smilaci bu yüzden golden goat geçtim dünden beri bugün kaka yapmadı yarın da yapmazsa tekrar smilaca mi dönsek bilemiyorum

Bende aptamil ve bebelac kullandım.ikisinide severek içiyo ama ben inek sütüne başladım artık çünkü kilolu.yaşıda 1.5 oldu.

X