• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi mama seçimi;yardım edinnn...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bizim dr muz kilosu gayet iyi dedi.mama için özel bişi solemedi içerikleri genelde aynı sadece cok az deısıklıklere sahıptırler denıldı.ve bız neden kusuyormusuz bılıyormusunuz idrar yolu enfeksıyonu kapmısız ondan.şukurleer olsun hastalıgımız bulundu her kusmayı reflü sanmayın surup verıp dr gerı gonderdıgınde evde cok fazla sorunla karsılasabılırısınız.bır idrar tahlılı işi cözüyor.su an ıyıyız..

her bebeğin maması seçimi farklı oluyor bence kimsenin ağzına bakma doktorunla görüş çünkü tavsiyeyle vererek bebği mamadan da soğutabilirsin bu önemli bir husus seçimini dikkatli yapmalısın..

benim kızım hiçbirini yemedi aptamil conformil milumil hero lactum bebelac nestle sma başkada mama bilmiyorum ben sevmiyor biberon mamasını nedense içmiyor

her bebeğin maması seçimi farklı oluyor bence kimsenin ağzına bakma doktorunla görüş çünkü tavsiyeyle vererek bebği mamadan da soğutabilirsin bu önemli bir husus seçimini dikkatli yapmalısın..
çok haklısın.
biz aptamil kullanırken sma denemek istediğimizi söyledik,seviyorsa değiştirmeyin,ondan da soğutabilirsiniz gibi bişeyler söylemişti.

Back