Bebek Beslenmesi Mama seçimi konusunda...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Fortinbras

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2015
27
5
36
Merhaba,
Benim bebişim bir parçacık erken geldi; 36. Haftasını tamamladığında. Gelişiminde ve kilosunda hiçbir sıkıntı yok yalnız meme emme konusunda sorun yaşıyoruz. Doğum sezeryanla ve beklenmedik bir şekilde olduğundan sütüm bir kaç gün sonra geldi. Bu arada mama vermek zorunda kaldık. Bebeğim şu anda iki haftalık oldu ve meme emme konusunda sütün azlığından dolayı sıkıntı yaşıyoruz. Bir öğün meme emerse ikinciye az da olsa mama vermek zorunda kalıyoruz. Doktorumuz SMA ya da Evolvia önermişti ancak Töpfer'in keçi sütü maması ile ilgili de güzel yazılar okudum. Bu konuda deneyimleri olan benimle paylaşabilirse çok memnun olacağım...:)

Merhaba eğer mama kullanmak zorundayanız bn similac mamayı şiddetle tavsiye ederim çok güzel çözünen, dengeli kilo aldıran çocuğa kof kilo yapmayan çok güzel bir mama.bebebğinizi iyi günlerde büyütmeniz dileğiyle hoşçakalın

Eğer kabızlık sorunu varsa ben de hipp combiotic öneririm. Biz SMA ile başladık kabız oldu. Kardeşimin tavsiyesiyle 1. haftanın sonunda hemen hipp e geçtik düzeldi bağırsakları miniğimin.

SMA veya golden goat en iyi mamalar.
Pahalılar lakin iyi sonuç veriyorlar.

gıda dedektifini inceleyin derim mama analizleri çok iyi ben golden goat veriyorum akşamları veriyorum sadece doktor önerisi ile

Merhaba eğer mama kullanmak zorundayanız bn similac mamayı şiddetle tavsiye ederim çok güzel çözünen, dengeli kilo aldıran çocuğa kof kilo yapmayan çok güzel bir mama.bebebğinizi iyi günlerde büyütmeniz dileğiyle hoşçakalın
bizde kabız yaptı bu mama :( çok iyi diye aldım ama yaramadı :(

Ben şimdilik anne sütü veriyorum. Ama bütün tanıdıklar APTAMİL kullanıyor ve tavsiye ediyor.
İhtiyaç olunca bende ona başlayacağım.

Bende 6,5 aylık olana kadar aptamil verdim. Ondan sonra bebelac ve baby goat veriyorum. Günde 1 çok nadir 2 kez veriyorum. Az verğim için mama değişikliği sorun olmuyor.

Goldan Goat denen mamanın içindekilerine baktım geçen. yüzden 50den az keçi sütü var. ama sonrası inek sütü. Bu yüzden çok gaz yapıyor bebeklere, hatta alerjisi olan bebekler için korkunç bir mama bence. Aptamil kullanıyorum bende. Gaz kabızlık yok. Doğduğundan beri devam ediyorum gelişimimiz de çok çok iyi.

Back
X