• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mama sandalyesi

pelinoz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2010
52
0
86
Adana
kızlar benim cadı 6 aylık oldu mama sandalyesi alcaz ama kararsız kaldık hangi modeli alsak die.sizler hangi markayı kullanıyosunuz ve memnunmusunuz.şimdilik fisher price düşünüyorum.

aldım geçende fiyatı epey pahalı ama sende benim gibi çok az kullanılmış bulabilirsin ikinci el sitelerden ben çift kılıflısını aldım 90 liraya yenisinden hiçbir farkı yok tavsiye ederim çok kaliteli
:61:

kizim 9 aylik oldu bile :nazar: ama ben hala ya salincaginda ya da cogunlukla arabasinda yediriyorum.Benim icin ozellikle arabasinda yedirmek cok pratik oluyor,dik konuma getirip kemerini de guzelce bagliyorum.Yemek konusunda sorunlu oldugu icin sik sik mutfaga gidip gelmem ya da ekstra bir seyler hazirlamam gerekebiliyor,kizim da cok hareketli ve surekli kolu bacagi bir yerlere giriyor.Mama sandalyesinde birakip gidemem diye boyle cozum bulduk ama bende cok hevesliyim masaya bizimle birlikte sandalyesinde otursun yesn diye :) Konuyu ve tavsiyeleri takib edecegim.

Ben de Chicco Polly mama sandalyesini kullanıyorum. Çok memnunum. Kılıfı rahat temizleniyor, sırt ve yükseklik ayarı var. Önceden ana kucağında yemek yediriyordum, şimdiyse çok rahatladım. İstediğim yerde, istediğim kademede yedirebiliyorum yemeklerini bebeğimin. Tek önerim tekerlekli almamanız olabilir. Ben tekerlekli aldım, ama sadece arka tekerleri var. Bebekler düşmesin diye ön tekerleri iptal etmişler, anlamı kalmamış tekerlekli olmasının. Taşırken yine kaldırıyorsunuz, ağır olduğu için sürükleyemiyorsunuz. Ağır olması bir avantaj, hareketli bebekler deviremiyorlar Bunu dikkate alın derim.

ben de mama sandalyesi bakıyorum, chiconunki güzele benziyor ancak çok büyük evim küçük alırsam nereye koyarım bilmiyorum. bir de sandalye üstüne monte edilen bir koltuk gördüm fisher pricein, çok hoşuma gitti.(önümüz yaz ve biz çok fazla geziyoruz, gittiğimiz yerlere de götürebilirm diye düşündüm, hem yer hem de maddi bakımından avantalı gibi geldi.) bunu kullananlar var mı ne dersiniz? sanırım konu shibi de bunu sordu. kullananlar fikirlerinizi bekliyoruz.

Ben Peg Perego`nun sandalyesimi aldim.Oglum 6 aylik yeni yeni kullanmaya basladik.Memnunum.Boyutlari 2-3 yasina kadar kullanacagimizi gosteriyor

chicco poly mama sandelyesi kullanıyoruz
ve çok memnunuz tavsiye ederim.
sıfırları 250 tl civarında
ama 2. elde temiz sandalyeler satılıyor sitelerde
bilginiz olsun.
:34:

biz gecen hafta ikeadan aldik 34 liraya.Aslinda daha agir ve guvenli bir mama sandalyesi almak istiyordum ama esim nasil olduysa beni ikeadaki bu urune ikna etti.Bize sadece yemek yedirmek icin ve bizimle sofrada oturabilmesi icin gerekliydi,salincagimiz var,onu oyalayacak diger guzel oyuncaklari da var,haliyle sadece mama sandalyesi olarak kullanilacak diye dusununce cok cok pahali bir sey almayalim dedim.Kizim cok hareketli oldugu icin mama sandalyesine birakip da bir sey yapamiyorum,ama yemek yedirirken rahat,kizim da halinden memnun gozukuyor.Yine de acaba daha iyi bir alternatif mi almis olsaydik diye de dusunmuyor degilim.

canım bizde chicco polly mama sandalyesini kullanıyoruz biz nerdeyse oğlum 3,5 aylıkken aldık mama sandalyesini o zamanlar 3. kademede kullandık büyüdükçe ileri aldık çok faydasını gördük bebeğim çok çabuk oturdu dengesini çok erken kurdu ayrıca çok sevdi valla ben hala kullanıyorum resmen benim elim ayağım mama sandalyesi çok çok çok tavsiye ederim

biz gecen hafta ikeadan aldik 34 liraya.Aslinda daha agir ve guvenli bir mama sandalyesi almak istiyordum ama esim nasil olduysa beni ikeadaki bu urune ikna etti.Bize sadece yemek yedirmek icin ve bizimle sofrada oturabilmesi icin gerekliydi,salincagimiz var,onu oyalayacak diger guzel oyuncaklari da var,haliyle sadece mama sandalyesi olarak kullanilacak diye dusununce cok cok pahali bir sey almayalim dedim.Kizim cok hareketli oldugu icin mama sandalyesine birakip da bir sey yapamiyorum,ama yemek yedirirken rahat,kizim da halinden memnun gozukuyor.Yine de acaba daha iyi bir alternatif mi almis olsaydik diye de dusunmuyor degilim.

canım ikeadan bizde aldık bahsettiğin sandalyeden annemlere götürmek için taşınması daha kolay ayrıca bütün avm lerde de var çok büyük rahatlık oluyo yemek yerken

Back