• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Mama sandalyesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

06_gelincik_05

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2010
142
7
118
Amasya
arkadaşlar oğluşum altı aylık olmak üzere.mama sandalyesi almak istiyorum çünkü bizimle aynı anda masada yemek yemek en büyük keyfi.lakin bulunduğumuz ilde bu tür şeyler pek satılmıyor yyada bir iki çeşit.bizde internetten almaya karar verdik.kullanan arkadaşlardan öneri istiyorum da hangi markaları önerirsiniz.nasıl özelliklere sahip olmalı?şimdiden teşekkürler....a.s.

bizdeki cihiccoydu ama gereksiz pahalı benim kızım biraz cadı oturmadı pek
baybmaksın var hem fiyatı uygun hem kullanışlı kullanan larda genelde memnun
nettende bakabilirsin

Ben hem ana kucağı olarak hem de mama sandalyesi olarak kullanılan bi ürün gördüm, sanırım chicconun. kullanan varmıdır, kullanışlımıdır. Benim bebeğim 1 aylık, 6.aya kadar ana kucağı olarak kullanırım diye düşündüm

kullanıp kullanmayacağı belli değil,belki sevmeyecek diye çok para vermek istemiyorum,ikeada çok uygun bir çeşit vardı,20,30 lira civarıydı yanılmıyorsam

biz kullanıyoruz antilop.çok kullanışlı pratik hafif.arkasına destek minderide satılıyor.tam oturamasada destekliyor.biz memnunuz.iyiki almışız.hem temizlemesi kolay hem söküp herhangi bir yere yanında götürebilirsiniz.güzel yani kısaca.

biz kullanıyoruz antilop.çok kullanışlı pratik hafif.arkasına destek minderide satılıyor.tam oturamasada destekliyor.biz memnunuz.iyiki almışız.hem temizlemesi kolay hem söküp herhangi bir yere yanında götürebilirsiniz.güzel yani kısaca.

teşekkür ederim.ikeayı arayıp sordum,istanbul içine telefonla sipariş veya internet yoluyla satış yapmıyorlarmış,illa gidip almak gerekiyormuş.bize epey uzak,kucağımda bebekle gidemem ki,arabası olan tanıdıklara rica ettim,yolları o tarafa düşünce alacaklarmış.

bende ikeadan aldım hem diğer mama sandalyelerinden çok uygun hemde çok kullanışlı temizlmesi...eğer imkanın varsa kesinlikle tavsiye ederim.kaydirigubbakcemile5

Biz Kraftınkini aldık, yeşil arılı olan. Çok da memnunuz. Çok rahat. Çift tepsili olması temizlenmesini kolaylaştırıyor. Oturduğu yerin önünde düşmesini ve kaymasını engelleyici bölüm var. Bu da çok önemli. Emniyet kemerleri mevcut. Silineblir kumaş. En önemli özellikler bunlar. Bunun dışında 3 tepsi kademesi, 3-4 yükseklik kademesi mevcut. Biz çok memnunuz. Tavsiye edebilirim.

Biz Kraftınkini aldık, yeşil arılı olan. Çok da memnunuz. Çok rahat. Çift tepsili olması temizlenmesini kolaylaştırıyor. Oturduğu yerin önünde düşmesini ve kaymasını engelleyici bölüm var. Bu da çok önemli. Emniyet kemerleri mevcut. Silineblir kumaş. En önemli özellikler bunlar. Bunun dışında 3 tepsi kademesi, 3-4 yükseklik kademesi mevcut. Biz çok memnunuz. Tavsiye edebilirim.

sizinkinin fiyatı ne kadar

biz ikeanın mama sandalyesini aldık cok memnun kaldım.sadece mama sandalyesı olarak degıl ıs yaparken bulunudum odada benle durabilsin dıye sandalye olarak da kullanıyorum, dıger sandalyelere gore daha kucuk ve ekonomık.. tek olumsuz ozellıgı ayaklarına gecerken takılıyoruz cok, bılmıyorum dıger sandalyelerde oyle mı..

bende kraftın aldım ve dün ilk kez denedim oğluşum baya sevdi sanırım almamız iyi oldu.tavsiye ederim Chitlembiq arkadımızı özelliklerini yazmış.

kızlar kaç aylıkken alınıyo mama sandalyesi bende almak istiyorum bebeşim 4 aynı bitirmesine 5 gün var daha erken diye düşünüyorum oturtmak için

Back