Mama sandalyesi

Kızlar dün işten çıktım doğruca toptancıların olduğu yere gittim niyetim arzuco gibi terletmeyen bir model almaktı stork' un terletmeyen modeli üretilmiyor eski modelmiş bulsaydım alacaktım sonra bir mağazada pierre cardin' in yan ürünü "cazal" diye bir modeli var beğendim mama sandalyelerini yarı fiyatına geri alma garantisi verdi onlarda alıp restoran ve otellere satıyorlarmış...En son Söğütözü Tivmaşta bir mağaza var orada Chicco poly'i 169 / 7 taksitle buldum nihayet aldık...Akşam eve getirdik kurduk bizimkinin hoşuna gitti füsfüs seninkinede baktım tepsileri çıkıyor onunda orada fiyatı 120/ 7 taksit idi.

güle güle kullanın storkun eski modeli çift kılıflı olan o da terletmiyor dün bende baktım biraz aynı eski kasa arabalar gibi duruyor yanında diğerleri daha gösterişli.iyiki bundan almamışım dedim kendi kendime bizimki 2008 model diye geçiyor görüntüsü güzel tepsileri çıkıyor tepsi de oyuncakta var. onun dışında hep kraft ve chicco nun modelleri var. bizim bebek arabası cazal marka sağlam bi araba.
babymax sanırım kraftın yan ürünü kötü olacağını sanmıyorum füsfüs arkadaşım görüntüsü gayet güzel özellikleride aynı diğer çok satılanlar gibi.

canım baya uygun almışsın güle güle kullanın chicconun ve storkun ön tepsileri komple çıkıyor mu peki bu arada babymax nasıl kalitelimiydi benim inceleme şansım yok internetten alıcam onun için inini dibini soruyorum alanlara kusura bakmayın (bu arada şu geri alma işi de çok iyiymiş ya)

Evet ikisininkide çıkıyor, babymax güzel görünüyordu bebeğin oturacağı koltuk çok dar değil

bizim mama sandalyemiz geldi kullanamaya başladık gayet güzel. bi tek kılıfının deseni pek hoş değil bebek eşyası ya insan cicilibicili bişey yapar bizimki sanki canlanıp voltranı oluşturacak gibi duruyor hihoyyyt
onun haricinde baya sağlam .. çok uzun süreli oturtmadım ama pek terleyecek gibi görünmüyor kumaşı hani su geçirmez eşofmanlar falan olurya ondan..

allah hepimize güzel yemekler yedirmeyi nasip etsin kaydirigubbakcemile3

Bence ücü de pek saglikli görünmüyor.Biz bu hafta sonu gittik aldik bir tane ama ben önceden arastirmistim biraz.Bilmiyorum Stokke yi taniyormusun onunkini aldim kesinlikle düsme ihtimali yok,cocukla birlikte büyüyor taki 7-8 yasina kadar kullanan biliyorlar.(Ama fiyati biraz tuzlu :-( )

Kızlar dün işten çıktım doğruca toptancıların olduğu yere gittim niyetim arzuco gibi terletmeyen bir model almaktı stork' un terletmeyen modeli üretilmiyor eski modelmiş bulsaydım alacaktım sonra bir mağazada pierre cardin' in yan ürünü "cazal" diye bir modeli var beğendim mama sandalyelerini yarı fiyatına geri alma garantisi verdi onlarda alıp restoran ve otellere satıyorlarmış...En son Söğütözü Tivmaşta bir mağaza var orada Chicco poly'i 169 / 7 taksitle buldum nihayet aldık...Akşam eve getirdik kurduk bizimkinin hoşuna gitti füsfüs seninkinede baktım tepsileri çıkıyor onunda orada fiyatı 120/ 7 taksit idi.

merhaba mama sandalyesi ararken sizin bu mesajınızı gördüm bizde chicco polly almak istiyoruz sizin aldığınız yer çok uygunmuş hemde bayağ olmuş acaba neresi yardım edebilir misiniz?

Back