Mama sandalyesi

canım ben dün bizzat baktım chicconun kiler harika kraft da vardı orda oda güzeldi tek farkı kraftla ayak ayarlama yerinin olmaması ben eğer alabilirsem chicco düşünüyorum açıkçası
http://www.kirazbaby.com/prodetail.aspx?id=990

yerimseniben canım biz mama sandalyesini henüz 4 aylıkken almıştık mama yemesi için değil mutfakta iş yaparken yanımda olsun diye,ilk zamanlarda pek oturmadı içinde ama şimdi alıştı,çok işimize yarıyor,cokacimcoook chicconunkini tavsiye ederim bizimki linkteki modelin aynısı elifnazın dediği gibi harika,5 kademeli,üstteki tepsi ikili biri çıkıyor,kirlenince yıkanabiliyo yani,yükseklik ayarı da var tepsiye bütün oyuncakları diziyorum kızım tek tek aşağıya atıyo hepsini gamyoncuiremsu tekrar diziyorum tekrar atıyo a.s tek dezavantajı naylon olduğu için çocuk çok terliyo,ben fistolu bi alt açma almıştım onu koyuyorum,terlemiyo o zaman,naylon kılıflı alacak olanlar bu dezavantajı gözönünde bulundursun bence...
çok konuştum ama umarım yardımcı olabilmişimdir,alınca söylersin..hoşçakal..

buarada biz alalı 2 ay kadar oluyor alırsan polly al diğer modeller o kadar özellikli değil biz alırken 199 ytl idi ama tanıdık mağazadan 150 ytl ye aldık,fiyatlar 170-200 ytl arasında bunu da ekleyim dedim...

buarada biz alalı 2 ay kadar oluyor alırsan polly al diğer modeller o kadar özellikli değil biz alırken 199 ytl idi ama tanıdık mağazadan 150 ytl ye aldık,fiyatlar 170-200 ytl arasında bunu da ekleyim dedim...

saol canım yarın bi dolaşıp halletcem bu işi işallah şimdi de 199ytl bakalım mağazada pazarlıkla falan indirim olur belki.
kılıfı anladığım kadarıyla leke tutmuyor galiba.

saol canım yarın bi dolaşıp halletcem bu işi işallah şimdi de 199ytl bakalım mağazada pazarlıkla falan indirim olur belki.
kılıfı anladığım kadarıyla leke tutmuyor galiba.

evet leke tutmuyor silebiliyorsun ama zaten kılıfa tek başına koymadığım için olan yine üste koyduğum kumaşa oluyor :roflol: kafası bile çok terliyor boş oturduğu zaman...istediğin zaman katlayabiliyorsun ve tekerlekkli her yere sürülüyor,bakalım bakınca hoşuna gidicek mi?buse neler yiyor neler yapıyorsun ona ek besin olarak hani benim kızımdan 1 gün büyük ya ondan soruyorum,tecrübe di mi a.s

şahsi fikrim;üçüde çok kotü.birincisi gerçekten çok kalitesiz,devrilecekmiş gibi duruyor.ikinci ve üçüncü çok kullanışsız,hele üçüncüsü tamamen tüketime yonelik yapılmış,çocuk cezalı gibi:1no2:çok daha kaliteli urunler var,chiconun ürünleri kaliteli ama ben kızıma uygun renk bulamamıştım.peg.prego var,craft,baby2go bu ürünlere bak mutlaka.fiyatlar 200 civarı peg.prego 300.

şahsi fikrim;üçüde çok kotü.birincisi gerçekten çok kalitesiz,devrilecekmiş gibi duruyor.ikinci ve üçüncü çok kullanışsız,hele üçüncüsü tamamen tüketime yonelik yapılmış,çocuk cezalı gibi:1no2:çok daha kaliteli urunler var,chiconun ürünleri kaliteli ama ben kızıma uygun renk bulamamıştım.peg.prego var,craft,baby2go bu ürünlere bak mutlaka.fiyatlar 200 civarı peg.prego 300.

canım o modelleri çoktan eledik zaten kullanan varsa görüşlerini yazsın diye koymuştum.:teytey:
aslında en hoşuma giden peg.prego oldu ama benim incelediğim sitelerde 350-400ytl arası. o kadarda pahalıya gerek yok chicco var işte herkes memnun. Sonuçta çocuk aynı hangi markaya oturursa ağzını kilitleyecek yemeyecek iştah açan bi model olsa 1.000ytl ye acımam valla :roflol:

chicco poly i tavsiye ederim
ben 1 ay önce aldım
hemnüz mama yemiyoruz ama bu sandalyenin arkasının yatma özelliği de olduğu için koyuyorum mutfağa gidiyorum balkona çıkarıyorum evde daha özgürüm yani
3 yaşına kadar kullanılabiliyormuş hem

chicco poly i tavsiye ederim
ben 1 ay önce aldım
hemnüz mama yemiyoruz ama bu sandalyenin arkasının yatma özelliği de olduğu için koyuyorum mutfağa gidiyorum balkona çıkarıyorum evde daha özgürüm yani
3 yaşına kadar kullanılabiliyormuş hem

canım senin bebiş terlemiyo mu içinde?ekstra bişey kullanıyo musun terlemesin diye?

canım senin bebiş terlemiyo mu içinde?ekstra bişey kullanıyo musun terlemesin diye?

bu kadar güzel bir sandalede bu kadar terleten bir malzeme niye kullanmışlar anlamıyorum.

ince bir battaniyesi var onu koyuyorum oturtmadan önce
kışın bukadar terletmez belki

:çok üzgünüm: çok şaşırdım ya şimdi beni de korkuttu bu sandalye oysa ki çok güzel,çok kullanışlı ve biz memnunuz,insan bu şikayetleri okuyunca şaşırıyo ve korkuyo haliyle,ama o kadar mama sandalyesinin içinden bi kaç tanesi hatalı olabilir diye düşünüyorum,tabi yeni alacak arkadaşlar tedirgin olmuştur şimdi,aynı şeyi park yatakları araştırken ben de yaşadım,yok içinde çocuk boğuluyo,yok kendi kendine kapanıyo filan az kalsın geri iade edecektim aldıktan sonra,ama yatağımızdan da memnunuz.yine de içinize sinen neyse onu yapın arkadaşlar,en azından pişman olmazsınız...

kizlar kizim 2,5 yasinda 6-7 aylik itibariyle bunu kullaniyorum cok memnunum. Gercekten harika bi ürün

Son düzenleme:
Back