Mama sandalyesi

ben ikeanın internet sayfasından baktım hem portatif değil hem de kullanışsız gibi geldi. ama orayada bakarım canım bi ara madem memnunlar

evet canım bi bak. valla arkadaşımın biri ta beylikdüzünden fatihe getiriyo o mama sandalyesini. hemde ufak arabada...bence mama sandalyesi basit olmalı ve kullanımı kolay. 100 ytl ve üzeri para vermek anlamsız geliyo bana sonra kullanılmayacak bile koyacak yer bulunmayacak. ama tabiki insan çocuklarına en iyisini almak ve vermek istiyor o ayrı...

bende piyasada araştırdığım ve yorumlardan anladığım kadarıyla tehlike boyutlarıda olabiliyor mama sandalyelerinin onun için güvenlikli olmaları gerekiyor.ayrıca bebeklerimiz 3 yaşına kadar kullanabiliyormuş.siz bilirsiniz yinede tabi. begümün dediği gibi insanın elinde olduğu sürece en iyisini almak istiyoruz tabiki.bu gun bir arkadaşımla konustum ıkı mama sandalyesı değiştirmiş ama sonunda yen bir tane alacağım busefer sağlam ve guvenlıklıolsun ıstıyorum dıyor.

günaydın arkadaşlar;

Ben kullandım mama sandalyesi ve bukadar gerekli bır esyanın her evde olmasını dusunuyorum cunku elınız kolunuz oluyor sız mutfakta ıs yaarken yanınoza alın ve onune bır cınkırak veya kendı aparatları vardır onlarla oynarken bırde annesı olrak sızlerle konusuuyor hıc sıkılmıyor hatta uykusu gelıncede sessızce uyuyor evde aıle bıreyıymıs gıbıde yemek masasında yer alıyor bu cok guzel bır sey degılmı...:)))

günaydın arkadaşlar;

Ben kullandım mama sandalyesi ve bukadar gerekli bır esyanın her evde olmasını dusunuyorum cunku elınız kolunuz oluyor sız mutfakta ıs yaarken yanınoza alın ve onune bır cınkırak veya kendı aparatları vardır onlarla oynarken bırde annesı olrak sızlerle konusuuyor hıc sıkılmıyor hatta uykusu gelıncede sessızce uyuyor evde aıle bıreyıymıs gıbıde yemek masasında yer alıyor bu cok guzel bır sey degılmı...:)))

sonunda bugun mama sandalyemiz geldi.kızım sevdı ama bakalım sonraları nasıl olacak.ben beğendm şimdilik.umarım memnun kalırız.

kızlar ek gıda döneminde bbebekte hareketlenince cok gerekli mama sandalyesi
biz chicco dan aldık memnunum ben

sonunda bugun mama sandalyemiz geldi.kızım sevdı ama bakalım sonraları nasıl olacak.ben beğendm şimdilik.umarım memnun kalırız.

güle güle kullan hangi marka aldınız? ben sanırım şu terletmeyenden alıcam daha alamadım arkadaş linki vermişti.

güle güle kullan hangi marka aldınız? ben sanırım şu terletmeyenden alıcam daha alamadım arkadaş linki vermişti.

chicco poly aldım canım.umarım sende ıhtıyaclarını karılayan bulursun.kızım ıcınde mayısıp kaldı kafasını falan yaslıyor cok sevdı.

Son düzenleme:
bende bugün sipariş verdim comfy sallanan modeli görüntüsüde çok şık ama ben şöyle düşündüm kızım mama sandalyesine oturduğunda sallanmayı öğrenirse sallanmak için kendini ileri geri atar belki kaza yaşarız dedim. genelde hep chicco tercih edilmiş ama onada çok şikayet olmuş. storkun iki modelinde kararsız kaldım sonunda terletmeyeni aldık ilgilenen herkese çok teşekkürler

Güle güle kullanın sanırım bende sizinkini tercih edeceğim

teşekkür ederim. benimki gelse bakalım denildiği kadar kullanışlımı ona göre görüşümü yazardım ama elime ulaşması 1 haftayı bulacakmış aceleniz yoksa bekleyin isterseniz :ecrin_bebek:

Kızlar dün işten çıktım doğruca toptancıların olduğu yere gittim niyetim arzuco gibi terletmeyen bir model almaktı stork' un terletmeyen modeli üretilmiyor eski modelmiş bulsaydım alacaktım sonra bir mağazada pierre cardin' in yan ürünü "cazal" diye bir modeli var beğendim mama sandalyelerini yarı fiyatına geri alma garantisi verdi onlarda alıp restoran ve otellere satıyorlarmış...En son Söğütözü Tivmaşta bir mağaza var orada Chicco poly'i 169 / 7 taksitle buldum nihayet aldık...Akşam eve getirdik kurduk bizimkinin hoşuna gitti füsfüs seninkinede baktım tepsileri çıkıyor onunda orada fiyatı 120/ 7 taksit idi.

canım baya uygun almışsın güle güle kullanın chicconun ve storkun ön tepsileri komple çıkıyor mu peki bu arada babymax nasıl kalitelimiydi benim inceleme şansım yok internetten alıcam onun için inini dibini soruyorum alanlara kusura bakmayın (bu arada şu geri alma işi de çok iyiymiş ya)

canım chicconu ön tepsisi çıkıyor ben yeni aldım civcivbebeden aldım ön sayfalarda yazmıştım 169 ytl ye aldım diye şimdi baktım kampanya bitmiş 189 ytl şimdi.. internetten de her siteden alma bazı sitelerde sorun yaşayanlar var şikayetim vardan araştır siteleri öyle al hepsine güven olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…