Bebek Beslenmesi Mama Sandalyesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Merhaba bebeğinizi ek gıdaya blw ile geçirmişsiniz. Bu yöntemi ben de çok arastiriyorum.Öyle beslenmesini istiyorum.Bebeginiz kaç aylıktı ve ilk ne yedi ? Cevap yazarsanız çok sevinirim.
Canim biz başladık ek gıdalara bende BLW şekilde başladım sadece corba türü seyleri kasikla veriyorum onda da kavga çıkıyor zaten cekistiriyor kaşığı kendisi yemek istiyor bende ucundan tutuyorum agzina kendi sokuyor tabi 1 kaşığı yarısı ağzında gerisi dökülüyor falan heryer batıyor agliyor çünkü o tutacakmis kaşığı hey Yarabbim🤦🏼‍♀️ genelde eline veriyorum. Brokoli cok iyi bir seçim hem sapı var tutar. Arkasindan karnabahar . Ve pankek yapıp onu ince dilimleyebilirsin onu da yiyorlar. Armut haslayabilirsin buharda ince parmak kesim şekilde 😁 tabi sonra yere atiyorlar oyun yapıyorlar bu keşfetme oluyor kendilerince😁 bizimki karnabahar in çiçeklerini falan koparmisti 2. Verisimde yedi. Yiyorlar o şekilde daha çok hoşlarına gidiyor. Miktari bebek belirliyor. Kasikla beslemek cok zor bence 😁

Arkadaşlarıma Sandalyesi baby plus mı sunny baby mi ? Ne tavsiye edersiniz ? Kullanan yorumları bekliyorum!
Merhaba bu mama sandalyeleri pek işlevsel olmuyor bende 2 adet mama sandalyesi var biri chicco biri de kraft
Chicco puset görevi görüyor aynı zamanda arkaya yatiyor bebegim onda 6 ay yatti mama sandalyesi formuna gecince tepsiye boyu yetmedi tepsi çok ağır,yıkanması zor,ve içine su giriyor.
Kraft sabit kaliyor bebegin boyu yetiyor tepsisi ince ve hemen çıkıp takilabiliyor yıkanması kolay. Kumaşı şu dertsiz kumaşlardan minderi. Yani bezle silinince lekeleri çıkıyor. Bunlarin minderleri deri oldugu için makineye atmak gerekiyor kuruması yikamasi dert ve çok hantal. Ben 142 liraya aldım 15 gün önce. Chicco 1300 lira falandı öylece duruyor yakın zamanda satcam. Yine siz bilirsiniz fikir olsun diye yazdim çünkü benim mama sandalyeme cok benziyor. Benimkinde tekerlekte var ayaklarında chicco olanın. Bebegim suan onu oturmak için kullanıyor oyle oturuyor balkona sürüklüyoruz hava alsın diye. Yemek yenmesi için pek uygun değil. Bir de bebekler çok kirletiyor sandalyeleri o sebeple kraft hem sabit hem küçük hem az yer kaplıyor bence ona bir bakın. Ben çok memnun kaldım

Canim biz başladık ek gıdalara bende BLW şekilde başladım sadece corba türü seyleri kasikla veriyorum onda da kavga çıkıyor zaten cekistiriyor kaşığı kendisi yemek istiyor bende ucundan tutuyorum agzina kendi sokuyor tabi 1 kaşığı yarısı ağzında gerisi dökülüyor falan heryer batıyor agliyor çünkü o tutacakmis kaşığı hey Yarabbim🤦🏼‍♀️ genelde eline veriyorum. Brokoli cok iyi bir seçim hem sapı var tutar. Arkasindan karnabahar . Ve pankek yapıp onu ince dilimleyebilirsin onu da yiyorlar. Armut haslayabilirsin buharda ince parmak kesim şekilde 😁 tabi sonra yere atiyorlar oyun yapıyorlar bu keşfetme oluyor kendilerince😁 bizimki karnabahar in çiçeklerini falan koparmisti 2. Verisimde yedi. Yiyorlar o şekilde daha çok hoşlarına gidiyor. Miktari bebek belirliyor. Kasikla beslemek cok zor bence 😁
Canımm, nasılsıniz iyisinizdir umarım..Gerçi blw ile eğlenceli günleriniz başlamış😁😅 ne güzel devamını getirmiş kuzu💙

Bizim ek gıdaya geçişimizin 6.günüydü bugün..
ilk gün bal kabağinı patates dilim yapıp önüne koydum eliyle ezdi ama ağzına koymadı.İkinci gün hiç yaklaşmayınca çatalla ezip 2 çay kaşığı kadar verdim. Avokadoyu da bugün çatalla ezdim 2 yemek kaşığı kadar yedi..
Bu konuda sen tecrübelisin maşallah

Pankeklere ve çorbaya başladıysan harika..

Ek gıdaya kaçıncı ayında başladın ve çorbaya ne zaman geçtin? Çok soru sordum biliyorum ama çorbanın tarifini de alabilir miyim? 😊😘😘

Back