- 23 Temmuz 2019
- 254
- 577
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E bebekten mi bakıyorsunuzArkadaşlarıma Sandalyesi baby plus mı sunny baby mi ? Ne tavsiye edersiniz ? Kullanan yorumları bekliyorum!
Evet canım.site fark etmiyor ama uygun fiyata kullanışlı istiyorum.E bebekten mi bakıyorsunuz
Eğer acelesi yoksa bekleyin şubatı şubatta yılın en büyük indiri oluyorEvet canım.site fark etmiyor ama uygun fiyata kullanışlı istiyorum.
TabiBaşka bir şey mama sandalyesi tavsiyesi yazabiliyor müyüz
Çok teşekkür ederimMerhaba yanlış anlamazsanız bir öneri vermek istiyorum. Ya bu tarz ürünler alınıyor ama çok hantal ve temizliği zor oluyor . Oğlum geçen Mayıs aynında ek gıdaya başladı . Kendi yemek istedi blw çocuğuydu tam . İlk ek gıdaya alışana kadar ortalık çok kirleniyor çocuk tükürüyor siz kaşığı uzatıyorsunuz eliyle vuruyor filan her yer yemek oluyor . Ben mama sandalyesi ile birlikte duşa götürdüğümü biliyorum kaç kez . Zaten önlük asla kullanmak istemiyor çocuklar genelde . Üstü başı mama sandalyesi full yemek oluyor . Daha pratik düz modellerden alsanız sizin için daha faydalı olacaktır bence .
Minderi ile birlikte 313,5 ₺ yapıyor bende o parayı vereceğim sonuçta bunlardan birine vereyim dedim.Ikea
Ikea
Ikea
:)
Minderi ile birlikte 313,5 ₺ yapıyor bende o parayı vereceğim sonuçta bunlardan birine vereyim dedim.
Merhaba bebeğinizi ek gıdaya blw ile geçirmişsiniz. Bu yöntemi ben de çok arastiriyorum.Öyle beslenmesini istiyorum.Bebeginiz kaç aylıktı ve ilk ne yedi ? Cevap yazarsanız çok sevinirim.Merhaba yanlış anlamazsanız bir öneri vermek istiyorum. Ya bu tarz ürünler alınıyor ama çok hantal ve temizliği zor oluyor . Oğlum geçen Mayıs aynında ek gıdaya başladı . Kendi yemek istedi blw çocuğuydu tam . İlk ek gıdaya alışana kadar ortalık çok kirleniyor çocuk tükürüyor siz kaşığı uzatıyorsunuz eliyle vuruyor filan her yer yemek oluyor . Ben mama sandalyesi ile birlikte duşa götürdüğümü biliyorum kaç kez . Zaten önlük asla kullanmak istemiyor çocuklar genelde . Üstü başı mama sandalyesi full yemek oluyor . Daha pratik düz modellerden alsanız sizin için daha faydalı olacaktır bence .
Alın normal ikea tipli pilsanlardan, en ucuzundan.Evet canım.site fark etmiyor ama uygun fiyata kullanışlı istiyorum.
Bende merak ediyorum?Merhaba bebeğinizi ek gıdaya blw ile geçirmişsiniz. Bu yöntemi ben de çok arastiriyorum.Öyle beslenmesini istiyorum.Bebeginiz kaç aylıktı ve ilk ne yedi ? Cevap yazarsanız çok sevinirim.
Merhaba bebeğinizi ek gıdaya blw ile geçirmişsiniz. Bu yöntemi ben de çok arastiriyorum.Öyle beslenmesini istiyorum.Bebeginiz kaç aylıktı ve ilk ne yedi ? Cevap yazarsanız çok sevinirim.
Kızlar ben blw başladım ama tüm beslenmesini ona bağlamadım . Çünkü çocuk onu bir süre sonra oyuna çeviriyor ve yeterince beslenmiş olmuyordu . Patates havuç kabakla başladım . Sonra eline meyve verdim elma gibi dilim . Şuan ben yediriyorum sonra eline birşeyler veriyorumBende merak ediyorum?
İlk kaç aylıkken başladınız?Kızlar ben blw başladım ama tüm beslenmesini ona bağlamadım . Çünkü çocuk onu bir süre sonra oyuna çeviriyor ve yeterince beslenmiş olmuyordu . Patates havuç kabakla başladım . Sonra eline meyve verdim elma gibi dilim . Şuan ben yediriyorum sonra eline birşeyler veriyorum
Utanarak söylüyorum ama 5İlk kaç aylıkken başladınız?
Teşekkür ederim..Kızlar ben blw başladım ama tüm beslenmesini ona bağlamadım . Çünkü çocuk onu bir süre sonra oyuna çeviriyor ve yeterince beslenmiş olmuyordu . Patates havuç kabakla başladım . Sonra eline meyve verdim elma gibi dilim . Şuan ben yediriyorum sonra eline birşeyler veriyorum