• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi mama sandalyesi kullanan var mı?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

aysun444

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2007
1.547
21
116
Çorum
arkadaşlar bebeğim7 aylık ve bir mama sandalyesi almak istiyorum kimin fiyatları çok yüksek, kimi orta halli birde şu sandalyenin üzerine oturtulan portatif bişeyler var onlarda daha uygun. Hangisini kullanıyorsunuz. memnunmusunuz.
mama sandalyesi alırken neye dikkat edeyim.

ben kızım 6 aylıkken chicco poly mama sandalyesi almıştım,o kadar memnunumki şuan iki yıl oluyor,hala olmazsa olmazım ve bugüne kadar aldığım en akıllıca şey.şiddetle tavsiye ederim.zaten chicconun bütün ürünleri hakkını veriyor,biraz pahalı ama mama sandalyesine gerçekten değer

arkadaşlar bebeğim7 aylık ve bir mama sandalyesi almak istiyorum kimin fiyatları çok yüksek, kimi orta halli birde şu sandalyenin üzerine oturtulan portatif bişeyler var onlarda daha uygun. Hangisini kullanıyorsunuz. memnunmusunuz.
mama sandalyesi alırken neye dikkat edeyim.

kesinlikle chicco olsun. Benim ki 2 çocuk büyüttü. Hatta 2. çocuğum hala üstünde ritmik jimnastik çalışmaları yapıyor. Buna rağmen taş gibi. Şimdi de bir arkadaşıma vereceğim. hihoyyyt(kızım) gamyoncuiremsu(oğlum) kaydirigubbakcemile(ikisi birden ve bu arada oğlan küçük)

ben kızımı mama sandalyesin oturtamıyordum sonra ikea dan antilop mama sandalyesini gördüm normal sandalye gibi parkardaki bebek salıncaklarına benziyor ama kızım çok sevdi fiyatıda çok uygun 30 lira şimdi bacakları çıkartılabiliyor ve tatile giderkende kullandık. tepsisi ayrı satılıyor sanırım 15 liraydı
IKEA Turkey - MAPA Mobilya ve Aksesuar Pazarlama A.Ş.

chicco polly nin siparişini verdim anırım yarın gelir. diğer başlıklarda da çok övülmüş, daha uygun bişey alamayı düşünüyordu ama bu kadar övgüye dayanamadım. ınşallah çok memnun kalırım.

chicco polly nin siparişini verdim anırım yarın gelir. diğer başlıklarda da çok övülmüş, daha uygun bişey alamayı düşünüyordu ama bu kadar övgüye dayanamadım. İnşallah çok memnun kalırım.

Güle güle kullansın minişiniz. Yemeklerini bol bol sizi hiç üzmeden yesin inşalllah.kaydirigubbakcemile

Back