• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mama sandalyemiz..

• Konu Sahibi Konu Sahibi capriss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
C

capriss

Ziyaretçi
Bebeğime mama sandalyesi almayı düşünmüyodum bidaha bebek düşünmediğimden israf yapmak istemedim ancak ikeayı gezerken bu mama sandalyesini görünce almak istedim 10 gündür kullanıyoruz bebeğim bizimle kahvaltı yapmayı öğrendi bizle yiyor yemeklerini pratik bir mama sandalyesi ve çok çok uygun fiyata aldım düşünenlere tavsiye ederim arkadaş

Son düzenleyen: Moderatör:
mama sandalyesini bilmem ama bebişin çoook tatlı....maşallah...

evet yaa. bebiş çok tatlııı...

güle güle kullansın yavru kuş, afiyetle beslensin..

maşallah:nazar:

tşkler teyzeleriii
mama sandalyesini 29 küsür ytl ye aldım kızlar

amanııın bedavaymış ya, ve de çok hoş görünüyor

bana bi arkadaşım getirecek.ama eğer getirmezse olurda unutursa bundan alırım çok hoşmuş hem de uygun fiyatlı.

Normalde kendi kendine oturabiliyor mu,benm kızım öne yığılıyor,durablir mi acaba bunlarda,ben de istiyorum.Yürüteç için de kendi kendine oturabiliyorsa alın diye birşey duydum.

Normalde kendi kendine oturabiliyor mu,benm kızım öne yığılıyor,durablir mi acaba bunlarda,ben de istiyorum.Yürüteç için de kendi kendine oturabiliyorsa alın diye birşey duydum.

oğlum 6,5 aylık 5 aylıktan beri destekli oturuyor yığılma yok önünde tepsisi yok bu sandalyenin ama gerekte yok tuttuklarını yere atıyolar sonuçta masaya yaklaştırılıyo önünde ne varsa çekip döküyo o yüzden uzanamicağı yakınlıkta koyuyoruz masaya çok rahat yediriyorum bide sıfır aksesuar ama evladiyelik derecede sağlam bişi ele ayağa takılan heybetli sandalyelerden değil

güle güle kullanin güzel bisey .. bende almak istiyorum mutlaka ..masali olanlari var asagidaki gibi ..öyle birsey alcam.. ama bizim mama masasinda oturmamiz icin önce büyümemiz ve oturabilmemiz lazim teyzleri :))
gr_3801-74.jpg

güle güle kullanın ben niye baktıysammm

maşallah makam koltuğuna oturur gibi oturuyor senin paşa.. bi ara bende çok araştırdım banada söylediler bu sandalyeyi ama benim kızım böyle dik oturamıyordu onun için bize kemerli ve tepsili bişey lazımdı. senin işine yaraması çok güzel güle güle kullanın güzel mamalar yesin afiyetler olsun işallah..

Back