- 10 Ağustos 2023
- 5
- 0
- 34
-
- Konu Sahibi hilalbaharzeynep
Geçti mi benimki geçmiyorAynı sorunu biz 2 haftadır yaşıyoruz. Çok güzel emen bebek gitti memeye gelince ağlıyor biberonla sağıp vermeye çalışıyorum istemiyor. Mama da denedim içmedi. Ben de sizin gibi uyumuyorum elimde sürekli biberonla ne içirsem kar diye. Bize de kan idrar bakıldı temiz çok şükür. Yalnız değilsiniz geçici bir dönem bence. Bebeklerin de iştahsız dönemleri olabiliyor. Toparlanın ki büyük çocuğunuz etkilenmesin. Bizim psikolojimizden en çok onlar etkileniyor
Malesef kilo kaybedecek diye korkuyorumGeçti mi benimki geçmiyor
Aynı şeyi yaşadım aynı zamanlarda ve şuan 10.5 aylık hala beslenmesi sorunlu problemli kendinizi suçlamayın karakterleri böyle demekki iştahsızlık inat vs. Bende ilk çocuğumda zorlanmamıştım ne versem yer içer uyurdu bu öyle değil. Ek gıda yemez zorla yedirirsem bikaç kaşık mama içmez gece uykuda anca veriyorum. Sabırlar diliyorum ama sizide çok iyi anlıyorumBir aydır mama reddi yaşıyorum
Emziriyordum ilk çocuğumda bu imkanım olmadı bunda olacak dedim başladım.
coook mutlu evliliğim yüzünden ilk çocuğuma yetersizliğim yüzünden kısır döngüye girdim mamaya döndük.
3 aylıkken düzenli 4 saatte bir 5 ölçek içerdi.
Son bir aydır uykuda içiyor.
Bütün testler yapıldı yok birsey.
Su vermiyorum versem içecek sürekli.
Havalar sıcak evet ama içen çocuk içiyor sütünü.
4 buçuk aylık 6600 çıktı kıyafetle. Evet iyi şimdilik ama ben UYUMUYORUM. Gece besleyeyim diye yarın ne olacak diye. Şimdi ona da inat ediyor. Doktor iyi diyor. Neden iyi ben ona sürekli yedirmeye çalıştığım için benim psikolojim bitti kalmadı. Uykusuzluk stres beni mahvetti. İlk çocuğum böyle değildi. Ben şimdi iyi olduğumu biliyorum bunun için yırtınıyorum. Ama devamında da böyle olmasın diye uğraşıyorum ki olacak oluyor korktuğun başıma geliyor. Doktora sorsan iyi. Aynı gün doğan çocuk tulum gibi onunla. Olsun tamam ama benimki de eski düzenine dönsün tulum gibi olmasın. Çok yoruldum çok. İnsanlarla görüşmek bile istemiyorum. Kendimi çok beceriksiz hissediyorum. Evet psikolojim bitti bozuldu mutlu olamıyorum. Allah aşkına bu durumu yaşayıp aşan boşuma takmışım diyen anneler yazsın da rahatlayalım. Buz gibi içiyordu sütü onu da içmiyor. Bezdim bittim. Tek sağlıklı olsun diye rahatlamaya çalışıyorum ama olmuyor daha bunun ek gıdası var bunaldım
Kilo kaybetmiyorşar ama kilo almıyorlar ve bu çok can sıkıcı oluyor her gittiğimde doktor bile küçük vs derdi yani almadığı için kiloyuMalesef kilo kaybedecek diye korkuyorum
Kilo almadan nasıl büyüyecek peki 15 gün kilosu durdu zaten. 10 gün sonra tekrar tartılacakKilo kaybetmiyorşar ama kilo almıyorlar ve bu çok can sıkıcı oluyor her gittiğimde doktor bile küçük vs derdi yani almadığı için kiloyu
İşte benim kızım ayda minimum alıyor şuan iki ay kilo alımı durdu 100 gr aldı yani benim zorumla şuan 300-400 arası alıyor bide çok haraketli iki yıdum yediğinide eritiyor. İte kaka 10.5 aylık 7.600 kilosuda. Elimden geleni yapıyorum ama olmuyor işte herhalde birazda yapısal ve genetilKilo almadan nasıl büyüyecek peki 15 gün kilosu durdu zaten. 10 gün sonra tekrar tartılacak
Şu mesajı okuyunca yanlız olmadigimi farkettim sizinle aynı şeyleri yaşıyorum bebeğim şuan 11 aylık duzeltilmisi 8 aylık ve sadece uykuda mama veriyorum o da saatler sürüyor ek gıda ayrı bı dert yemiyor artık psikolojim bozuldu psikolojik destek almaya başladım İnşallah bı an önce düzelirBir aydır mama reddi yaşıyorum
coook mutlu evliliğim yüzünden ilk çocuğuma yetersizliğim yüzünden kısır döngüye girdim mamaya döndük.
4 buçuk aylık 6600 çıktı kıyafetle. Evet iyi şimdilik ama ben UYUMUYORUM. Gece besleyeyim diye yarın ne olacak diye. Şimdi ona da inat ediyor. Doktor iyi diyor. Neden iyi ben ona sürekli yedirmeye çalıştığım için benim psikolojim bitti kalmadı. Uykusuzluk stres beni mahvetti. İlk çocuğum böyle değildi. Ben şimdi iyi olduğumu biliyorum bunun için yırtınıyorum. Ama devamında da böyle olmasın diye uğraşıyorum ki olacak oluyor korktuğun başıma geliyor. Doktora sorsan iyi. Aynı gün doğan çocuk tulum gibi onunla. Olsun tamam ama benimki de eski düzenine dönsün tulum gibi olmasın. Çok yoruldum çok. İnsanlarla görüşmek bile istemiyorum. Kendimi çok beceriksiz hissediyorum. Evet psikolojim bitti bozuldu mutlu olamıyorum. Allah aşkına bu durumu yaşayıp aşan boşuma takmışım diyen anneler yazsın da rahatlayalım. Buz gibi içiyordu sütü onu da içmiyor. Bezdim bittim. Tek sağlıklı olsun diye rahatlamaya çalışıyorum ama olmuyor daha bunun ek gıdası var bunaldım
Benimde ikizlerim bu durumda sdece uyurken mama yiyorlar ek gıdaayı tamamen reddediyorlar bu durumu nasıl aşabilirim aynı durumdayım psikolojim bozuldu .gündüz uykuları artık çok azaldı bütün gün açlar asla kabul etmiyorlar
Ayni durumdayim. Mamada 1 cc bile birakmazdi. Simdi almiyor. 120 cc icerdi 45 cc zorla icmeye basladi. Bi ara duzelir oldu 3-4 gun. Tekrar ayni haldeyiz. Kafayi yicem artik.Bir aydır mama reddi yaşıyorum