• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mama reddi

Isı olarak durduğu yer de önemli çok sıcak olmayan bi yerde tutmak lazım acaba neden öyle oldu ki
Evet onun etkisi olabilir tezgahın uzerindeydi pratik oluyor diye belkide sıcaktan olmuştur 🥺

Dolu muydu çok sağlık olsun artık minişlere zarar vermesinde😔
Mühim değil sağlığına zarar gelmesinde riske atmayayim diye vermedim bugün hiç.. sütüm yetsede hiç vermesem keşke 🤱😅

Aynı şeyleri yaşadım 3 aya kadar lıkır lıkır içerken aniden mama reddi başlamıştı. 3 şekilde atlattım ilki kauçuk biberon açık sarı değil koyu sarı olucak onlara daha çabuk alışıyor. İkincisi mama değişikliği aptamil baby goat ve sma denedim. Goat ı bir iki kere güzel içerken tekrar içmedi hatta ağzına damlası gelse tiksindi. Aptamil bi tık iyidi ama balık yağı var çabuk bayatlıyor. Sma yı hiç sevmedi. Beblac gold a geçtim bayatlama sorunu yok onu da zorla olsa da çekmeye başladımı bitiriyordu. Üçüncüsü 300, 400 gr dan fazla alma mamayı bittikçe tazele. Bayat da sevmiyor, koklayınca tahıl değil süt gibi kokuyorsa tazedir. Ek gıdaya geçince tamamen bıraktı mamayı.

Benmkide öyle yapıyor zaman zaman çok yorucu bir süreç maalesef
Merhaba devam ediyor mu mama reddi. Ben Philips’in natural biberonu aldım emziği yumuşak çok fazla yorulmadan emebiliyor o yüzden 2 gündür daha rahat veriyorum mamasını 140 cc içiyorum bazen 120 bazen 100 ama içiyor düzeld biraz bilgin olsun istedim

Kizlar dün de yazmistm istahsz bebeklerinize ne yapıyorsunuz 3 aylık oğlum ve mamasını hiçbir öğünde içmiyor ağlatarak iki biberon anca içiyor günde 90-120 CC arası doktor polivit verdi kullanan var mı faydasını gören oldu mu idrar tahlili temiz coti
Merhaba benimde 3 aylık kızım var aynı sorunu bende yaşıyorum hatta beslenemediği için sıvı kaybından hastanede yattı tahliller normal çıkınca mama reddi var dediler sizin gibi uyurken ne içirirsem gündüz asla içmek istemiyor mama değisikliği yaptık aptamilden sma geçtik ama sorun geçmedi mamayı içirirken kundak yapıyorum sakinleştiren sevdiği bir müzik ile içirmeye çalışıyorum ben beyaz gürültüyü açıyorum belki yanlış belki doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama çaresizlik birde damak düşmesi diye bir durum varmış bilginiz olsun mamayı içirirken biberonu çekmeyin doktor bizede kan şurubu verdi inşallah faydası olur bebişlerimiz düzelir

Back