• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mama önerisi

ay parla

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
105
Puanlar
23
Arkadaşlar aranızda Hipp Organik Combıotıc kullanıp memnun kalan varmı yada kullanıp kabızlık yaşayan varmı benim bebeğim henüz iki aylık deneyimlerinizi yazarsanız sevinirim ❤️

Kullanıyoruz 3 aydır bı problem yasamadık oyle bebeklerın kakasında sertlesme gorulur zaten bu mama ıctıklerı ıcn doktorumuz bıze 2–3 gun kaka yapamaması da normal olur dedı sertlık veya zorlanma varsa 1 çay kaşığı zeytınyagı ver gunluk dedı oyle yapabılırsınız

Arkadaşlar aranızda Hipp Organik Combıotıc kullanıp memnun kalan varmı yada kullanıp kabızlık yaşayan varmı benim bebeğim henüz iki aylık deneyimlerinizi yazarsanız sevinirim ❤️
Merhaba. Biz Hipp kullanıyoruz. Memnunuz. Alışma sürecinde kabızlık problemi olabiliyor ama alışınca normale dönüyor. Ben kaka yapmadığı gün mamasının içine 1 çay kaşığı zeytinyağı ekliyordum. İyi geliyordu.

Merhaba. Biz Hipp kullanıyoruz. Memnunuz. Alışma sürecinde kabızlık problemi olabiliyor ama alışınca normale dönüyor. Ben kaka yapmadığı gün mamasının içine 1 çay kaşığı zeytinyağı ekliyordum. İyi geliyordu.
Teşekkür ederim canım bende bi iki damla koydum rahatça tuvaletini yaptı Yeni başladık bizde Hipp mamaya inşallah kilosunda düşüş olmaz

Back
X