Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar aranızda Hipp Organik Combıotıc kullanıp memnun kalan varmı yada kullanıp kabızlık yaşayan varmı benim bebeğim henüz iki aylık deneyimlerinizi yazarsanız sevinirim
Kullanıyoruz 3 aydır bı problem yasamadık oyle bebeklerın kakasında sertlesme gorulur zaten bu mama ıctıklerı ıcn doktorumuz bıze 2–3 gun kaka yapamaması da normal olur dedı sertlık veya zorlanma varsa 1 çay kaşığı zeytınyagı ver gunluk dedı oyle yapabılırsınız
Arkadaşlar aranızda Hipp Organik Combıotıc kullanıp memnun kalan varmı yada kullanıp kabızlık yaşayan varmı benim bebeğim henüz iki aylık deneyimlerinizi yazarsanız sevinirim
Merhaba. Biz Hipp kullanıyoruz. Memnunuz. Alışma sürecinde kabızlık problemi olabiliyor ama alışınca normale dönüyor. Ben kaka yapmadığı gün mamasının içine 1 çay kaşığı zeytinyağı ekliyordum. İyi geliyordu.
Merhaba. Biz Hipp kullanıyoruz. Memnunuz. Alışma sürecinde kabızlık problemi olabiliyor ama alışınca normale dönüyor. Ben kaka yapmadığı gün mamasının içine 1 çay kaşığı zeytinyağı ekliyordum. İyi geliyordu.