Premature Bebekler mama miktarını arttıramıyorum

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

merhaba

açtığım konunun altında başka bir konuda sütünüzün şu anlık (artacağından hiç şüpheniz olmasın) yetmediğinden bahsetmişsiniz. ben de ilk zamanlar öyleydim. geceleri bile saat kuruyordum 2 saatte bir sağıyordum. ve still tea bol su malt içecek milkway( şiddetle tavsiye ederim inanılmaz süt getiriyor şişe üstünde 3 gün günde 2'şer şişe diyor aradım şirketi sordum sütün tekrar azaldığını hissedene kadar 6 şişeyi bitirdikten sonra günde 1 şişe şeklinde devam edilebilirmiş ama ben 10 günde bir 6 şişe kullanıyorum geri kalan günlerde malt içiyorum) şu anlık ihtiyacınız varsa istanbuldaysanız açtığım konudan da okuduğunuz üzere size süt verebilirim. mama vermenin vicdan azabı nasıl çok çok iyi bilen annelerdenim. o yüzden yardımcı olmak isterim. iyi geceler

teşekkür ediyorum cnm

kızım iki aylık oldu günde 500 cl süt içiyor ve bunun 60 cl sini anne sütü olarak alıyor diğeri öğünlerde mama yiyor

stil tea lactamil rezene çayı hoşaflar bulgur pilavları helvalar vs bende bir etki yapmadı

her geçen gün sütüm azalıyor demekki kısmet buymuş

ben de başlangıçta senin gibi kısmet bu kadarmış diyordum. ta ki aynı sen ben gibi sütten başlarda muzdarip bir arkadaşım bana milkway getirene kadar inan nasıl sütüm o kadar arttı hayret etmiştim. lactamil zaten senin depolarını doldurmaya yönelik bir ürün rezeneden ziyade ısırgan asıl süt yapan şey (doktorum söyledi) lütfen ama lütfen sütüm her geçen gün azalıyor cümlesini kendi kendinize bile kurmayın hep sütüm bebeğime yetiyor diye düşünün ben yukarıda belirttiğim üründen çok fayda gördüm. hala azaldığını hissetsem kullanıyorum bir de başka bir arkadaşa da söyledim sütün azalmaya başladıysa 30 dk. da bir 1 saatte bir iki göğsünü de sağ ve moralini yüksek tut olumsuz düşünme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…