• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mama miktarı???

sssilaaa3

Guru
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2013
238
154
303
34
İçel Mersin
Merhabalar 🥹 Alerjik kızıma Aptamil pregon syneo mama kullanıyoruz. 3-4 saate 1 120 ml fazla mı az mı normal mi? Ayın 9unda 3 aylık olcak. Doktor normal dedi ama hatta fazla bile bulmuştu 2 ay kontrolünde. Doymuyor gibi sanki 2 saat geçince mızmızlanıyor aranıyor. Biberon bitiyor ağlıyor boş biberon çekmeye çalışıyor. Kafam karıştı😔

Bence normal, her bebek farklıdır bazısı az içer bazısı daha fazla ister benim kızım 4 aylık olacak daha yeni yeni bi kaç öğünde 120 içiyor 😬

Doğru onu belirtmeyi unuttum 😬 henüz 2,5 aylık düzeltilmişe göre
Benimki düzeltilmiş 7 aylık hala 120-150 arası canı isterse içiyor 😂 90 içince bi fırlatıyor biberonu kalkıyor sanki savaş çıktı ya da acil toplantıya gidecek öyle kalkıyor 😂

Benimki düzeltilmiş 7 aylık hala 120-150 arası canı isterse içiyor 😂 90 içince bi fırlatıyor biberonu kalkıyor sanki savaş çıktı ya da acil toplantıya gidecek öyle kalkıyor 😂
ahahahh çok meşgul demek ki beslenmeyle vakit kaybetmek istemiyor 😬 biz bir de şimdi etrafa ilgi başladı o mamayı bitirene kadar can çekişiyoruz resmen 😂

ahahahh çok meşgul demek ki beslenmeyle vakit kaybetmek istemiyor 😬 biz bir de şimdi etrafa ilgi başladı o mamayı bitirene kadar can çekişiyoruz resmen 😂
Maymun gibi hareketler yapıp hanımefendiyi eğlendirebilirsem yani beğenirse gösterimi 150 içiyor ama beğenmezse 90da kalkıp gider genelde. Gece uykusundan önce güzel içer bazen 180 içiyor dayayabildiğim kadar tabi 😂

Maymun gibi hareketler yapıp hanımefendiyi eğlendirebilirsem yani beğenirse gösterimi 150 içiyor ama beğenmezse 90da kalkıp gider genelde. Gece uykusundan önce güzel içer bazen 180 içiyor dayayabildiğim kadar tabi 😂
Ayy çok güldüm valla 😂 bi memnun edemedik zaten bu hanımları gece beslenmeleri favorim oldu artık sessiz sakin rahat rahat içip bitiriyor mamayı 😂😂

Benim bebeğimde 3 aylık bizde alerji maması pepti syneo kullanıyoruz düne kadar 4 saatte 1 120 içiyordu şimdi yavaş yavaş 150 ye geçiş aşamasındayız . Gayet normal şimdi 5 saatte 1 150 yapıyorum bazen bitiriyor bazen kalıyor. Çocuğun kendine göre ayarlıyor inanki mama miktarını😊

Back