Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Iyi gunler hanimlar. 4 aylik bebegime biberon mamasi baslayacagiz. Avent biberon kullaniyorum, mama olarak da hipp ve aptamil denedik ama icmedi. Ya biberonu ya da mamalari begenmedi. Biberon ve mama oneriniz var mi?
Iyi gunler hanimlar. 4 aylik bebegime biberon mamasi baslayacagiz. Avent biberon kullaniyorum, mama olarak da hipp ve aptamil denedik ama icmedi. Ya biberonu ya da mamalari begenmedi. Biberon ve mama oneriniz var mi?
Lansinoh kullanıyorum doğduğundan beri. Aptamil’i çoğu bebek seviyormuş diye duymuştum. Anne sütünden mamaya geçtiyseniz zor olur tabii mama beğendirmek. Biz o zamanlar hep Hipp kullanmıştık ama siz onu da beğenmedi diyorsunuz. Sma falan deneyin o zaman.
SMA mama kullaniyorum kizima dogdugundan beri. Chicco biberon aldim ml olcusu fazlalasinca Avent yetmedi. Chicco biberondan da mamadan da asiri memnunum. Tavsiye ederim.