MALUM KONUUU FİRST NIGHT :)

Gzdegzdee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2021
17
6
29
Kizlaaar merhabalar
Belkide milyonuncu kez yazılan konuyu maalesef bende yaziyorum.25 yaşındayım nişanlıyım mayısın son haftası düğünüm var.Efkek arkadaşimla yaklaşık 3 yıldır birlikteyiz 4aydır nisanliyiz.Ama cinsellik anlamında bir deneyim evlenmeden önce ikimizde istemedik.Ilk geceyi düşündükçe çok fazla geriliyorum.Burda bazı yazıları okuyorum deneyimi olanlar çok zor atlatmışlar ve bu durum beni çok geriyor.Nasil rahatlayabilirim bilemiyorummm

Yakın geçmişi tararsanız bu şekilde açılmış konulara rast geleceksiniz, çok zor atlattım diyen çok az insan var. İsterseniz bir jinekologla görüşüp zarın durumunu öğrenin bu sizi biraz daha hazırlıklı yapar

Erkek arkadaşını seviyorsan ve ten uyumu olduğunu düşünüyorsan (Bunu ya yakınlaşarak anlayabilirsin ya da yakınlaşmasan bile onu hep arzulamandan) ilk gece zaten ıslanırsın. Ön sevişmeyi uzun tutarsınız, oral denersiniz. Islandığını anladığın zaman partnerinin de biraz saygısı ve anlayışıyla hiç düşündüğün gibi olmayacağını göreceksin.

Kuzum asla kendini kasma. Öncelikle rahat olmak ve ön sevisme çok önemli. Ön sevisme olunca zaten ister istemez, sıvı oluşacak ve vajinan kayganlasacak,kayganlasinca da çok rahat acı çekmeden halllolur ama direk lönk diye on sevisme olmadan yaparsanız,tabiki kayganlık olmadığı için canın yanar.akisina bırak kafana takma,sevdiğin insanla birleşmenin zevkini çıkar.

Ben ilk gece sadece sevişme olması taraftarıyım. Löp diye birleşmeye kalkarsa kadınlar malesef ki haklı olarak soguyabılıyor. Nişanlınızla konusun. Bunu asamalı olarak deneyımleyın derim. Bir iki gün sevişme ilerleyen günlerde sevişme ve birleşme olarak

Çok heyecan yapılacak bir şey yok aslında tabi zarın durumuna da bağlı isterseniz evlenmeden önce muane olabilirsiniz. Mesala ben hiç anlamamıştım ilk birleşmede bir baktık kan geliyor :) ama daha sonra ki ilişkilerimiz de aradan zaman geçmesine rağmen her seferinde kan gelmişti.
Sonra da korunma derdi çıkıyor hiç bitmiyor bu konular

Algıda seçicilik diyoruz buna. Hayır madem korkuyorsunuz neden daha çok korkmanıza sebep olacak saçma sapan şeyler okuyorsunuz? Bu kadar korkarsanız evet ilk gece ikinci gece beşinci onuncu gece zor geçecek. Hatta hiç geçmeyecek. Aylarca doktor doktor gezeceksiniz.

Hayır milyarlarca insanın yaşadığı, keyif aldığı bir şeyden neden korkulur bu kadar?

Evlenmeden 1 ay once zaten gitmeyi dusunuyorum inanın o jinekolog masası bile beni fazlasıyla geriyor

Evet bu on sevişme olayının uzunluğunu çok duydum zaten uzatmaktan başka care kalmiyor :)

Ya gercekten buna katılıyorum böyle saçma sapan bi huyum var okudukça okuyorum ve bu beni daha cok geriyor

Umarım bende hicbir şey anlamam

Zaten ilk gece birlikte olamayacağız çünkü ertesi sabah uçağımız var o beni biraz rahatlatıyor

Evlenmeden 1 ay once zaten gitmeyi dusunuyorum inanın o jinekolog masası bile beni fazlasıyla geriyor

Artık genç bir kadınsın, utanmamalısın. Özellikle söz konusu sağlıksa. Evleneceğin için alışmalısın bir an önce, çünkü ilerde doğumun olacak, kontrolun olacak. Yani bu utanma çekinmeyi hiç anlamıyorum, biz kadınlar erkeklere nazaran daha hassaz bir cinsel organa ve yapısına sahibiz. Vajinalarımız dahi aynı olmayabilir, mantar ya da HPV olabiliriz, çekinecek hiçbir şey yok.

Valla bizim öyle bi kuralımız yok uçak öncesi rahatlıkla işinizi gorebilirsiniz test edildi onaylandi ne alaka bilemedim

Profilden anladığım kadarıyla hostessiniz sanırım. Çok çok zor bir işiniz var önce onu söyleyeyim, ben uçaktayken havada 4 saatten fazla kalınca kaptana "Hadi yeeaa gelmedik mi" diye sorasım geliyor. Siz hem karşılama hem ikram vs vs. Taktir ediyorum.

Bu arada Fransa'dan Türkiye'ye gelirken aç olduğum için istediğim her ikramdan fazlasıyla veren sevgili THY hosteslerini öpüyom burdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…