Kizlaaar merhabalar
Belkide milyonuncu kez yazılan konuyu maalesef bende yaziyorum.25 yaşındayım nişanlıyım mayısın son haftası düğünüm var.Efkek arkadaşimla yaklaşık 3 yıldır birlikteyiz 4aydır nisanliyiz.Ama cinsellik anlamında bir deneyim evlenmeden önce ikimizde istemedik.Ilk geceyi düşündükçe çok fazla geriliyorum.Burda bazı yazıları okuyorum deneyimi olanlar çok zor atlatmışlar ve bu durum beni çok geriyor.Nasil rahatlayabilirim bilemiyorummm
Kuzum asla kendini kasma. Öncelikle rahat olmak ve ön sevisme çok önemli. Ön sevisme olunca zaten ister istemez, sıvı oluşacak ve vajinan kayganlasacak,kayganlasinca da çok rahat acı çekmeden halllolurKizlaaar merhabalar
Belkide milyonuncu kez yazılan konuyu maalesef bende yaziyorum.25 yaşındayım nişanlıyım mayısın son haftası düğünüm var.Efkek arkadaşimla yaklaşık 3 yıldır birlikteyiz 4aydır nisanliyiz.Ama cinsellik anlamında bir deneyim evlenmeden önce ikimizde istemedik.Ilk geceyi düşündükçe çok fazla geriliyorum.Burda bazı yazıları okuyorum deneyimi olanlar çok zor atlatmışlar ve bu durum beni çok geriyor.Nasil rahatlayabilirim bilemiyorummm
Evlenmeden 1 ay once zaten gitmeyi dusunuyorum inanın o jinekolog masası bile beni fazlasıyla geriyorYakın geçmişi tararsanız bu şekilde açılmış konulara rast geleceksiniz, çok zor atlattım diyen çok az insan var. İsterseniz bir jinekologla görüşüp zarın durumunu öğrenin bu sizi biraz daha hazırlıklı yapar
Evet bu on sevişme olayının uzunluğunu çok duydum zaten uzatmaktan başka care kalmiyor :)Erkek arkadaşını seviyorsan ve ten uyumu olduğunu düşünüyorsan (Bunu ya yakınlaşarak anlayabilirsin ya da yakınlaşmasan bile onu hep arzulamandan) ilk gece zaten ıslanırsın. Ön sevişmeyi uzun tutarsınız, oral denersiniz. Islandığını anladığın zaman partnerinin de biraz saygısı ve anlayışıyla hiç düşündüğün gibi olmayacağını göreceksin.
Ya gercekten buna katılıyorum böyle saçma sapan bi huyum var okudukça okuyorum ve bu beni daha cok geriyorAlgıda seçicilik diyoruz buna. Hayır madem korkuyorsunuz neden daha çok korkmanıza sebep olacak saçma sapan şeyler okuyorsunuz? Bu kadar korkarsanız evet ilk gece ikinci gece beşinci onuncu gece zor geçecek. Hatta hiç geçmeyecek. Aylarca doktor doktor gezeceksiniz.
Hayır milyarlarca insanın yaşadığı, keyif aldığı bir şeyden neden korkulur bu kadar?
Umarım bende hicbir şey anlamamÇok heyecan yapılacak bir şey yok aslında tabi zarın durumuna da bağlı isterseniz evlenmeden önce muane olabilirsiniz. Mesala ben hiç anlamamıştım ilk birleşmede bir baktık kan geliyor :) ama daha sonra ki ilişkilerimiz de aradan zaman geçmesine rağmen her seferinde kan gelmişti.
Sonra da korunma derdi çıkıyor hiç bitmiyor bu konular
Zaten ilk gece birlikte olamayacağız çünkü ertesi sabah uçağımız var o beni biraz rahatlatıyorBen ilk gece sadece sevişme olması taraftarıyım. Löp diye birleşmeye kalkarsa kadınlar malesef ki haklı olarak soguyabılıyor. Nişanlınızla konusun. Bunu asamalı olarak deneyımleyın derim. Bir iki gün sevişme ilerleyen günlerde sevişme ve birleşme olarak
Evlenmeden 1 ay once zaten gitmeyi dusunuyorum inanın o jinekolog masası bile beni fazlasıyla geriyor
Doğru şeyler okuyun bari. Ya da normal insanların tecrübelerini.Ya gercekten buna katılıyorum böyle saçma sapan bi huyum var okudukça okuyorum ve bu beni daha cok geriyor
Uçak öncesi ilişkiye girilmez kuralı mı var ki?Zaten ilk gece birlikte olamayacağız çünkü ertesi sabah uçağımız var o beni biraz rahatlatıyor
Uçak ne alakaymış cidden?
Valla bizim öyle bi kuralımız yok uçak öncesi rahatlıkla işinizi gorebilirsiniz
Valla bizim öyle bi kuralımız yok uçak öncesi rahatlıkla işinizi gorebilirsiniztest edildi onaylandi ne alaka bilemedim