- 19 Mayıs 2020
- 46.372
- 207.472
E daha önce ilişkiye girilmemiş. Korku da var. Uçağa binip gidilecek yerde rahat kafa ile yapılacak.Uçak ne alakaymış cidden?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E daha önce ilişkiye girilmemiş. Korku da var. Uçağa binip gidilecek yerde rahat kafa ile yapılacak.Uçak ne alakaymış cidden?
Ayyy bizde sizi öpüyoruz güzel mesajınıza sevgiler teşekkürler o kisi ben olabilirim belkiProfilden anladığım kadarıyla hostessiniz sanırım. Çok çok zor bir işiniz var önce onu söyleyeyim, ben uçaktayken havada 4 saatten fazla kalınca kaptana "Hadi yeeaa gelmedik mi" diye sorasım geliyor. Siz hem karşılama hem ikram vs vs. Taktir ediyorum.
Bu arada Fransa'dan Türkiye'ye gelirken aç olduğum için istediğim her ikramdan fazlasıyla veren sevgili THY hosteslerini öpüyom burdan.
ben de ilk ilişkiye gireceğim zaman çok endişelerim vardı kan gövdeyi götürecek yürüyemeyeceğim çok canım acıyacak falan zannediyordum kan bile denemeyecek ufak lekelenmeler olmuştu sadece acıda öyle abartılacak derecede değildi :) mit bunlar resmen kadınları cinsellikten soğutup korkutmak için herkesin cinsel deneyimi farklıdır kulaktan dolma şeylere inanmayın