Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları MALTEPEDE ANAOKULU KREŞ ACİL...

Lova merhaba nereleri olumlu sonuç aldınız öğrenebilir miyim acaba ?

Merhaba benim çocuklarım Küçükyalıda Güneş Çocuk Kulübüne gittiler,iki çocuğumuzda oradan mezun oldu ve öğretmenleri çok deneyimli ve tecrübeli 2013 yılında başlamıştık oğlum oradan ilk mezuniyetini aldı, kızım da bu sene mezun oldu ,biz hala yaz okuluna oraya gidiyoruz aklınızda bulunsun.Sahibi Yeliz hanım da çok güler yüzlü bir bayan sanırım kendi kızı da bu sene okula hazırlık sınıfındaydı.İsteyen arkadaşlar gidip bakabilir memnun kalacağınıza eminim sevgiler.

gökyüzü koleji maltepe anaokuluna yazdırdım yüzme jimlastijk halk oyunları haftada 4 saat ıngılızce var. eglencelı matematık eglencelı turkce. haftada bır masalcı amca gelıyormus. akıl oyunları akıllı tahta satranc dolu geldı bana haftalık ders programı. 1 saat öğlen uykusu düşündürüyor benı uyumaz benımkı dıye. 5 yaş da uyku yokmuş. uyku odası ayrı devamlı hemsıre ve psıkolog bulunuyor. özellıkle hosuma gıden şey ise çocuklugumuzdakı oyunları öğretiyorlar . hazıran da yaz okulu gıbı baslayacak okul fobımız var Allahım ınsallah alısır.

Merhaba konu çok eski ama bilen varsa yardımcı olabilir mi. Maltepe civarında anaokulu yada kreş ve ücretleri hakkında.

Merhaba herkese konu eski fakat yazmak istedim mecburiyet dışında neden hep özel okul düşünüyorsunuz? Maltepede çok güzel devlet okulları var satranç drama çeşitli sanat aktiviteleri yapan ve fiyatlar yazdıklarınızın dörtte biri bir okul öncrsi çocuğunun yazma işlem öşrenmesi o okulun mükemmel olduğunu göstermez. Her okul öncesi çocuğu bunlara hazır deildir. Bunlar biraz göz boyamak. Çocuk okulu sevsin mutlu olsun zaten her türlü öğrenme gerçekleşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…