Bende Maltepe de kreş arayanlardandım.Zümrütevlerdeki hemen hemen her kreşe gittim görüşmeye.idea çocuk akademisindeki tavırla hiçbiyerde karşılaşmadım.Çocuğundan ilk defa ayrılacak ve kreşe verecekler anlar beni.Zaten zor bir karar vermişim çocuğumdan ayrılıcam öyle merhametsiz öyle katı bir tavırla karşılaştımki anlatamam.Orda sorumlu S.M. Nin yaklaşımı çok kötüydü.İlk gittiğimde 1100 sonra 1300 sonra 1400 fiyat söyledi.Hayır bir fiyat kaç kere değişir.Bana daha önce 1100 dediniz dediğimde ise elinizde bunu kanıtlayacak belge var mı dedi.Ben eşimle görüşmeye gittim her defasında .Hayır bu işlerde güven esastır ben her dediğinizi not alıp size imzalatacakmıyım?Bizi resmen yalancı yerine koydu.Neyse dedik önemli olan öğretmen.En son gittiğimizde 1 hafta deneme süreci olacak dedi günde 2 saat dedim ücrete dahil mi hayır dedi.Bugün kayıt için gittiğimzde öyle birşey yok ücrete dahil dedi.Artık dayanamadım bu ne tutarsızlık ! Ayrıca söz konusu şahısa neden fiyatlarınız bu kadar yüksek civara göre dddiğimde işinize gelirse gibi bir tavır takındı.Ön görüşme için tellerini aradım yine bu bayan çıktı kendini tanıtmıyo kimsiniz demiyo bugün müsait değiliz yarın arayın ,ertesi gün arıyorum bugün müsait değiliz.Artık çat kapı gittim .Her gittiğimde aynı tavır.Kreşin sahibi ile görüşmek istedim denk gelirseniz görüşürsünüz diyo.Yarın öbürgğn bişey olursa bu bayanla ben nasıl muhattap olucam ! İdea çocuk akademisi beni çok yıprattı.Bu bayanın tavrı çok itici.Resmen gelmeyin kayıt yapmayın diyo hareketleriyle ilginç !!!bugün gittim kayıt için deneme sürecini başlatalım yok haftaya başlatalım.Pardon siz bu süreci bizden daha iyi biliyo olmalısınız bizim bi hafta bırakacak yerimiz olsa zaten kreşe vermeyiz