Selam millet, Maltepe nikah salonunda bulunan Kubbealtı salonunda nikah yapan var mı hiç?
Kokteyl organizasyonu da yapılabiliyormuş sanırım. kendi nikahını yapan ya da davetli olarak giden varsa yorum yazabilir mi?
Fiyatları hangi aralıkta? organizasyon nasıl? neleri kapsıyor? fotoğrafına baktım oldukça hoş görünüyor umarım içi de iyidir...
arkadaşlar belediye ile görüştüm.. haftaiçi mesai saatleri süresince ücretsiz kıyıyor nikahı. mesai saatinden sonra ve haftasonu olacaksa 1.000 tl ve nikah cüzdanı gibi masrafarı talep ediyor,
maltepe kokteyl salonu olsun kadıköy kokteyl salonu olsun ikisinide hiç bir şekilde tavsiye edemem tabiki buralarda herhangi bir organizasyon yapmadım fakat ben düğün belgesel fotoğrafçlığı yaptığım için devamlı içlerinde bulunuyorum dolayısı ile duyduklarım hiç iç açıcı değil özellikle maltepe konusunda dışarda düğün yapsanız daha az maliyetli olabilir yani bu konuda sanırım size çok fazla seçenek sunabilirim ama elediyelerde her zaman şu şekilde bir uygulama var salon kirasını uygun gösteriyorlar ama mesela gel gelelim süsleme mecburi yok işte süsleme firmasının belirli paletleri var bunlardan birini almak mecburi diye biliyorum yani sana sadece salonu kiralayıp kendi seçtiğin firmalarla çalışma imkanı vermiyorlar.
Birde orda misafirine sunulan kokteyl aparatifleri onları hiç söylememeliyim. Demem oki uzun yılladır sektörün içerisinde olarak tavsiye edemem ama bütçe konusunda tabiki yorum yapamıyorum ama aynı maliyete 150 kişilik bir eğlence dışarıdada aynı fiyatlara gelebiliyor farklı mekanlar için elimizden bişey gelirse özel mesaj atabilirsiniz yada mail ile yardımcı olmaya çalışırım
aynen soyledılerınıze katılıyorum benden maltapa yı arastırdım da bıraz cok tuzlu ve kalıte dusuk az once de sahıl yolundakı Ada216 yı aradım ınanılmaz ılgısız davrandılar telefonda ve 65 lira fıyat verdı. bana o ses tonu ve davranıstan sonra bedava dese yıne gıtmem yanı:))) neyse benım sorum su temmuz ayında maltepe de nıkah kıyıldıktan sonra 30-40 kişi alkolsuz bı eglenceye gıtmek ıstıyoruz ama bulamıyorum, cafe de olur aslında guzel şirin bi yeri susleyıp dj getırebılırım offf bılmıyorum yanı ne yapıcagımı yardım lutfen maltepe kartal o cevre olabılır sımdıden cok tesekkurler
Merhaba. Eğer küçükyalı evlendirme dairesinde nikah ve kokteyl yapan arkadaşlar varsa bilgi verebilirler mi? Ben maltepe nişanlım çapa da oturuyor ve mümkünse ikimizden birine yakın bir yer olsun istiyoruz. Küçükyalı olması şart değil ama diğer yerler hakkında bir fikrim yok. Düğün yapmıyoruz nikah ve kokteyl olacak sadece ve ekim 2013 te. Bir yer bulmalıyımmm acilll. Teşekkürler