• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Maltepe Kartal Küçükyalı'da referanslı bakıcı

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

slmzkn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2010
11
0
36
İstanbul
Maltepe Cevizlide oturuyorum 6 yıldır profosyonel çocuk bakıcılığı yapıyorum, sigara kullanmıyorum.İstenildiği taktirde referans verebilirim.

Merhaba,
16 aylık bir oğlum var, bakıcı arıyorum.
Sizinle görüşebilir miyiz?
Özelden telefonunuzu yazabilirseniz, ararım.

mesaj hakkım olmadığından özel mesaj atamıyorum malesef ************* uzantılı adresine mail atabilirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Maltepe Cevizlide oturuyorum 6 yıldır profosyonel çocuk bakıcılığı yapıyorum, sigara kullanmıyorum.İstenildiği taktirde referans verebilirim.

Kartal Atalar sahilde oturuyorum. 3 aylık bebeğim var.
Hafta içi 5 gün, cumartesi yarım gün (çoğu zaman cumartesi ihtiyacım olmuyor).
Sabah 7.00 - akşam 19.00 çalışma saatleri.
Bebeğime canı gönülden sevgi ile bakacak birini arıyorum.
Uygunsa yüzyüze görüşüp şartları konuşmak isterim.

merhaba,

küçükyalı aydınevlerde oturuyorum.
1 yaşındaki oğlum için bakıcı arıyorum:
hala iş arıyorsanız siznle görüşmek isterim

Merhaba, Bostancıda oturuyorum 4 aylık kızıma tercihen yatılı ama gündüzlü de olabilecek şekilde bakıcı arayışındayım. hafta içi çalışılacak, güvenilir ve referanslı adaylarla görüşmek istiyorum.

hala iş arıyor musunuz?

Back