Maliyeci arkadaşlarrr nerdesiniz..?

didoss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2009
2.275
19
116
Diğer
nasıl gidiyor arkadaşlar çaışmalar? azınlıktayız ve birbirimize yardımcı olalım. Sınava az kaldı bitirdiniz mi konularııı. herkese kolay gelsinnn

Ben bugün başlıyorum çalışmaya, özellikle son 1 aya bıraktım...Günde iki ünite çalışırsam yetişecek...Birde tabi bebek olduğundan ancak geceleri çalışma imkanım var...Hadi bakalım, Allah yardımcımız olsun..Bu arada Maliye 3.sınıfım kaydirigubbakcemile5

Allah yardım etsin canım bebek ile zor oluyordur ama biz bayanların elinden hiç bişey kurtulmaz zatennn:lepi: bu arada bende maliye 3. sınıfım bol bol soru çözmeye çalışıyorum...

aysu nasıl yetiştrcn canm ya çoçukta var ki bunların sagı solu belli olmuyoo benm 1 ders kaldı bakalım 1 ay boyunca tekrar yapcm
aysu bi sorum olcaktı istatistik dersinde 6. ünitede normal dagılım tablosundan bahsetmiş ama pek bişey anlamdım ya yardm cı olurmusun
bende 2. sınıf

Geceleri çalışıcam artık...Allahtan kızımın uykusu düzene girdi...Bu arada istatistik dersinden borçlu geçmiştim 3.sınıfa..Dediğin konuya bi göz gezdireyim...Anladığımı yazarım buraya..

Son düzenleme:

Sürekli dağılım gösteren rassal değişkenlerin büyük çoğunluğunun normal dağılıma uyduğu varsayılır.Normal olasılık dağılımı ya da normal eğri çan eğrisi biçiminde gösterilir.Bu eğrinin ortalaması µ ve standart sapması  dir.
Normal olasılık dağılımı şu üç koşulu sağlamak durumundadır:
1-) Eğri altındaki toplam alan 1.0 olmalıdır.
2-) Eğri ortalamaya göre simetrik olmalıdır.
3-) Eğrinin iki ucu tanımsız olarak uzatılabilmelidir.

idare hukuku ve kamu ekonomisi beni çileden çıkarıyor ya, işkence gibisempatiksalakcinni

Arkadaşlar haberiniz var mı bilmiyorum ama e-öğrenme portalında "eş zamanlı danışmanlık" adı altında bir uygulama başlatılmış...Günün belli saatlerinde online olan hocalara sorumlu olduğumuz derslerle ilgili kafamıza takılan soruları sorabiliyor ve anında cevap alabiliyoruz...Aşağıdaki likten inceleyebilirsiniz...Süper birşey olmuş bu ya..

e-Danışmanlık - Açıköğretim e-Öğrenme Portalı

Arkadaşlar haberiniz var mı bilmiyorum ama e-öğrenme portalında "eş zamanlı danışmanlık" adı altında bir uygulama başlatılmış...Günün belli saatlerinde online olan hocalara sorumlu olduğumuz derslerle ilgili kafamıza takılan soruları sorabiliyor ve anında cevap alabiliyoruz...Aşağıdaki likten inceleyebilirsiniz...Süper birşey olmuş bu ya..

gerçekten güzel bi uygulama ne güzel düşünmüşler...alkisalkisalkisteşekkürler canım

Son düzenleme:
aysucum verdigin bilgi içn saol canm da benm tkıldıgım yer şu 1.4<z>1.8 bun standart normal eğrisini buln diyoo hani bi tablo varmş ordan bakıyomşzama sınavda napcz ben o tabloyumu ezberlicmm bunu anlamadım

aysucum verdigin bilgi içn saol canm da benm tkıldıgım yer şu 1.4<z>1.8 bun standart normal eğrisini buln diyoo hani bi tablo varmş ordan bakıyomşzama sınavda napcz ben o tabloyumu ezberlicmm bunu anlamadım

O tabloları soru kitapçığının son sayfasında veriyorlar..Oradan bakabilirsin, ezberlemene gerek yok yerimseniben

off çok sıkıcı bunun dersleri ya bende 1.sınıfım ders çalışmaktan bi h&#226;l oldum..
oldum olası sevmem ders çalışmayı bünye kadırmıyor ya :)))

neyse kızlar umarım hepiniz geçersiniz.. sınavda yaklaştı.. ALLAH yardımcınız olsun..

ayyyyy bu para politikası dersi gerçekten bu kadar zor muuu yoksa ben mi zorlanıyorum. bütün motivasyonumu alt üst etti moralim bozuldu. ezberleyemiyorum bi çok maddeyi :uhm:

Para teorisi ve politikası 3.sınıfın en kazık dersi bence...

valla Allah yardımcımız olsun kızlar. diyorum ki mantığı ile çözeyim ezberlemeyeyim. ama imkansız mantığım devre dışı kaldı.... gel gelelim ezberlenmiyo da .yok rezerv talebi artar mı azalır mı, nasıl etki yaratır vs...... ah ah...

Onların hepsini bir kağıda maddeler halinde not alıp öyle çalış...Ben öyle yapıyorum, işe yarıyor valla...Ya şu 3.sınıfı bir atlatsak 4.sınıf kolay olur..Allah yardımcımız olsun :Saruboceq:

Teşekkür ederim aysu yol gösterdin bana. İnş. dediğin gibi olur ve halledebilirim. Kolay gelsin sana da. bebek izin veriyor mu çalaışmana?

bende ikinci sınıf maliye okuyorumm..bebişimde var 2 ay önce başladım çalışmaya 3 dersim var..çok zor oluyor yaa bebiş uykusu yok uyuduğunda iş çok.kayınvaldemle oturuyorum..ben 3 sınıfa geçmeyide düşünmüyorum..2 yıllık mezun olmayı düşünüyorumm..kafam almıyor..3 nasıl bitircem bu durumdaalaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…