Kızlar çok üzgünüm dualarınızı bekliyorm yılbaşı gecesi doğum yaptım ani bir kanamayla bebeğimin biri 780 diğeri 940 gr doğdu biri makineye bağlıydı ve3 gün sonra öldü diğeri küvezde oksijen desteği alıyor sütümü sağıp götürüyorum 5 cc içiyor sadece çok üzgünüm anlatamam
Buz gibi oldum bir anda. Allah gidenin ömründen kalana eklesin ve tez zamanda tosun olsun miniğin. Hamilelerin duaları kabul olur denir, dualarımız yaşatacak onu göreceksin.
Sabır diliyorum.
canım benim yaa ne diyeceğimi bilemiyorum..Allah yardımcınız olsun..dualrımız sizlerle..inşallah en kısa zamanda bebeğin kocamaaaaannnnn olup yanınıza gelecek..sakın üzme kendini ve inancını kaybetme..sütün şifa olsun ona, dualarımız güç versin..
çok üzüldüm canım allah sabır versin seninle haftalarımız yakınmış allah yaşayan bebeğine uzun ömürler versin rabbim yardımcın olsun dualarımız seninle
canım dilerim sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın kendini üzme sık sık süt götür bebeğine benimki sütüm sayesinde hızla kilo almaya başlamıştı bol bol yemek ye süt yapıcı iyileşecektir üzme kendini canım benim allah sabır versin :Saruboceq:
canım çok geçmiş olsun,başın saolsun.rabbim diğer bebeğine sağlık versin.bende 30 aralıkta ani bir kanamayla 36.haftamda ikizlerimi doğurdum.oğlan 2.600 kız ise 2.050 gr doğdu.kuvöze ihtiyaçları olmadı ama benimde göğüs ucum yok.bebeklerimi emziremiyorum.şuan 1 haftalıklar ama mamayla besleniyorlar.bir kabız oluyorlar bir ishal.gerçekten çok stresli bir dönem.umarım senin bebeğinde en kısa zamanda normale döner ve mis kokusunu içine çekebilirsin.rabbim sana sabır versin.moralini yüksek tutmaya çalış.
canım önce allah gerçekten sabır versin hem acı yı yaşamak hemde buruk ve tam olmayan bir mutluluğu yaşamak
hayatın ne getireceği hiç belli olmuyor işte sen artık şimdi melek olan bebeğinin sevgisini ve kuvvetini de kızına vericeksin
herşeyin hayırlısı de canım bir tuhaf oldum benim aklımdan çıkmayan senin başına gelmiş
herşey allahtan ama önümüzde güzel günler var hayata tutanmaya çalışan bebeğimize bütün dularımızı :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:gönderiyoruz rabbim onunda seninde yardımcın olsun
canım bende çok üzüldüm inanki gözyaşım düştü yazarken anne olan anlar anca yaşı hiç farketmez bence evlat acısı....ama biraz teseli olurmu bilmemki bilirmisin bu dünyada acısı nekadar zor bir acıdır ama mükafatıda ahiret adına okadar çoktur inşallah bebeğin orada şefatçi olacak annesi sana hem bu dünyada belki 10yaşına kadar çocuk kalacaktı bebeğin daha sonra erişkin olacak ama ahiret ovefat eden bebeğin hep çocuk kalacak yanında inşallah tabiki isyan etmeyip sabredersen sana ve bebeği yada çocuğunu kaybetmiş annelere teselli olması içiN "Bedüzzaman hazretlerinin risalesinde çocuğu vefat eden annelerin ahiret adınada kazançları anlatılıyor "tam ismi aklımda değil soran olursa bakarım kitaplıkta şehit anneleride benzer bir mükafatla şerflendiriliyor rabbim sabırlar versin Allah aemanet ol canım dualarımızla...........