Malesef ikizlerim erken geldi

Allah kalan kızını sana bağışlasın bir an önce toparlanır evinize gidersiniz ınşallah

allah sabır versin canım ya inşaaalh diğer kuzun sağsağlim yanında olur ALLAHIM ona güç kuvvet versin...

çok saolun arkadaşlar dün gördüm bebeğimi şükür biraz daha iyiydi inş toparlanır

canım bende çok üzüldüm inanki gözyaşım düştü yazarken anne olan anlar anca yaşı hiç farketmez bence evlat acısı....ama biraz teseli olurmu bilmemki bilirmisin bu dünyada acısı nekadar zor bir acıdır ama mükafatıda ahiret adına okadar çoktur inşallah bebeğin orada şefatçi olacak annesi sana hem bu dünyada belki 10yaşına kadar çocuk kalacaktı bebeğin daha sonra erişkin olacak ama ahiret ovefat eden bebeğin hep çocuk kalacak yanında inşallah tabiki isyan etmeyip sabredersen sana ve bebeği yada çocuğunu kaybetmiş annelere teselli olması içiN "Bedüzzaman hazretlerinin risalesinde çocuğu vefat eden annelerin ahiret adınada kazançları anlatılıyor "tam ismi aklımda değil soran olursa bakarım kitaplıkta şehit anneleride benzer bir mükafatla şerflendiriliyor rabbim sabırlar versin Allah aemanet ol canım dualarımızla...........

cnm Allah razı olsun bulursan kitabı çok memnun olurum inan böyle şeylere çok ihtiyacım var çok saol

rabbim sabırlar versin canım inşallah kızın sana sımsıkı sarılacak bitanem rabbim tez zamnda sağlık versin

Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına verir inşallah ne zordur biliriz ...Rab sabır versin

gülüm allah sabır versin, kızına sağlık uzun ömür versin rabbim dualarımızı kabul etsin herkezin yavrusu sağlıklı olsun inşallahsenağlama

başın sağolsun canım,

küvezdeki bebeğinizi en kısa zamanda eve götürmek nasip olur inşallah... durumu kilosu nasıl gidiyor haberdar et bizi de,

allah güç kuvvet versin sana da eşine de...

hıram nasılsın canım bebısın nasıl ınş rabbım sıkıntılarımızı gıdersın canım alalım kuzularımızı

sutun nasıl sıksık sag.............benım sankı azaldı gıbı ama azalmasın ınş ya ............

Allah'ım sana eşine bebeğine , güç ,kuvvet versin.sağlıkla evine dönerr en kısa süreede inşallahh .

Son düzenleme:
hıram nasılsın canım bebısın nasıl ınş rabbım sıkıntılarımızı gıdersın canım alalım kuzularımızı

slm cnm bebişim iyi şimdilik çok şükür 6 ccye çıktı sütü doğum kilosunuda geçti ama hala oksijen desteği alıyor başında fanus var onunla alıyor bende gitmeye başlıycam artık yanına cnm senin bebişlere rop göz muayenesi yapıldımı hiç
sütümde şimdilik iyi şükür çay aldım humana still tea ama daha hiç içmedim çok artırıyormuş o çay rezenede iyi diyorlar fazla sütü buzlukta saklıyorum sonra belki gerek olur

hiramım inşallah tez zamnada toparlanır gelir anneciğine dualrım sizinle ..................

oo masallah canım ıyı olucak ınş.............oksıjenı de kesecekler yavasca.........benım bı tanesı yenı cıktı hud dan onun onu hud.............ınş ıuyı olucaklar rabbım yarduım etsın tum bekleyenlere bızede canım ............kılosu kac...........tam kac haftalık dogdu 28 mı gecmısmıydı..........benımkle rop muayenesı oldu ama her hafta olmaları gerek ..........salı gunu olucaklar bı daha norolojıde baktı cok sukur ıyıler ınş bı sorun cıkmaz............sutunu sakla benım doldu dondurucu ınş ıyıce beslenmeye baslarlar canım ıyı bak kendıne mutlu gunler gelır ınş bızeede

cnm 940 gr doğdu önce 880 e düştü dün 960 olmuştu tekrar bugün o hud dediğinden çıkmış çok şükür benim 28+6 da doğum oldu sütünüde 7 ccye çıkarmışlar inş bi sorun çıkmaz fototerapi uyguluyorlar antibiyotik tedavisi falan bende akşam gidip görücem inş seninkilerde bian önce çıkar 8 gün oldu benimki heralde baya kalıyorlarmış

masallah canım kızına........benım kuçuk olan 970 dı ........sımdı dogum kılolarını azcık gectıler .......ama cok bekledım ve beklıcem saırım olsıun ıyı olsunlarda ...........ınş canım kavusuruz ınş 17 cc ıle beslenıyyolar........onları orda gormek cok zor bırakmak daha zor tum duyguları aynı anda yasıyoruz.............sevınç huzun umut tedıtrgınlık acı ..................raabım ayırmasın bızı

bende 28 + 4............dogum yaprım aynıymısız ...........ınş ıyı olur hersey........ılk haftalar kan gazları cok dustu degerler cok degıştı zor toparlandılar............

hiram canım yeni gördüm içim gitti. ne diyeceğimi bilemedim. allahım sana ve ailene sabır geride kalan yavruna şifa versin canım..
canlarım sütü arttırmak için humana still tea, üzüm suyu ve tahin helvası yiyin iyi geliyor canlarım allahım güç kuvvet sağlık versin hepinize..

X