Maldivlerde gelin olmak..

çok çok güzel olmuşsunuz mutluluklar

Aman Allah'ıııımmmmmmmmmmmm
Bütün fotoğraflara bayıdlııımmmmmmm Harikasınız yaaa
Fotoğrafçılıkla hobi olarak ilgilenen biri olarak bütün karelere bayıldım ama özellikle 3 4 tane kareye hayran kaldımmm
Siz model gibi olmuşsunuz eşinizde bunu çok iyi değerlendirmiş Muhteşem..
Dış mekan fotoğraflarını çok severim ama Maldivler harika ötesi olmuşşş Maddiyat önemli tabi
Bence çooooooooook şanslısınızzz.. Eşinizde öyle tabi..
Mutluluklar diliyorum canımmm

çok hoş olmuşsunuz Allah tamamını erdirsin :)

bende diyorumki ben bu çifti nereden tanıyorum
sizin videonuzu izlemiştim youtubede kamera arkası videonuz
çokkkkkkkkkkkkkk hoşsunuz gerçektennnnnnnnnnn

bende diyorumki ben bu çifti nereden tanıyorum
sizin videonuzu izlemiştim youtubede kamera arkası videonuz
çokkkkkkkkkkkkkk hoşsunuz gerçektennnnnnnnnnn

Kendi çapımızda ünlü olmuşuz ne güzel :)
Çok teşekkür ederiz dostlar.. 1 yılımızı devirdik bile. Zaman çabuk geçiyor. Kim balayı günlerine geri dönmek istemez ki :)
Bu arada eşimin daha fazla fotografı için, facebook.com/OzanGphotograpyh ye bakabilirsiniz :)

Son düzenleme:

aynen öyle valla hatta kendi facebook sayfamda bile paylaşmıştım sizin videonuzu çok şirinnnnnnnnnnnnnnnlerr diye

eşin prof fotoğrafçımı canım yazılanların hepsini okumadım ama
birde istanbuldamısınız siz :26:
MAŞALLAH bayağıda olmuş evleneli

eee evini nezaman göreceğiz

Çok teşekkür ederiz öyleyse :) eşim ek iş olarak yapıyor fotografcılığı profesonel olarak. Ben de yanında gidiyorum çoğu zaman. fotoğraf aksesuarları benden soruluyor :) evet istanbuldayız biz. ben evimi çekmeye zaman bulamadım hiç . insallah derli toplu olduğu bir zamanda uğraşrım da koyarım canım :)

evet en kısa zamanda evinide görmeyi çok isterim ozaman hatta bence forumcak isteriz

yaa nekadar güzelll ama imrendim size MAŞALLAH

İNŞALLAH birgün bizimde düğün fotolarımızı çekersiniz

Merhaba,

Allah mutlu mesut etsin, hayatınız boyunca böyle gülün :)

Ben de aynı şekilde balayı Maldiv düşünüyorum, size sorularım olacak yanıtlarsanız çok sevinirim. Hangi otel'de kaldınız ? ve yarım pansiyon olması size extra masraf yaratmadı mı? aralarda susadığınızda veya birşey içmek istediğinizde veyahut gece içki içmek istediğinizde gibi.. Bu arada otelin size balayı çifti olarak sürprizleri oldu mu örneğin tekne ile gezinti veyahut akşam kumsalın üzerinde sahilde akşam yemeği gibi..

Merhaba, çok teşekkürler,
Biz aslında yarım pansiyon olarak gidip herşey dahil olarak döndük. Çünkü orada ekstra içeçek, yiyecek vs biraz pahalı. Hele bir de dolar bu kadar yükselmişken daha da pahalı gelir :/ Herşey dahil de kişibaşı günlük 35 dolar ödedik yanlış hatırlamıyorsam ama siz yine anlaştığınız turla her şey dahil fiyatı da alırsınız. Biz Adaraan Rannalhi'de kaldık. Okyanus üstü bongalovdu. Bize tur görevlimiz, okyanus üstü bungalovlar otelin merkezine uzak olduğu için herşey dahil olsanız bile, merkeze içecek almaya gitmek zor gelecektir diyerek yarım pansiyon önermişti. Su üstü bungalov dışında kumsalda da evler vardı onlar da hiç fena degildi gördüğüm kadarıyla. Diğer yandan bizim otele özgü bir şey miydi bilmiyorum ama biz balayı çiftiyiz dediğimizde ne gibi bir hazırlık istediğimizi bize sordular. Biz de balayı konseptinde ne var bilmiyoruz vs dedik. Odaya bir tek beyaz şarap koydular :) Yatakta öyle gül yaprakları falan yoktu yani :) Çünkü zaten gelen herkes balayı çifti ve onlara göre biz özelliğiniz, bir farklılığınız yok :) Ben yanımda hediye olarak nikah şekerimi götürmüştüm mesela, resepsiyondakilere verdim ama hiç ilgilerini çekmedi :) Onun dışında tekne gezintisi, kumsalda yemek vs yoktu. Dediğim gibi belki bunlar bizim otelin eksikleriydi ama açıkçası bize de böyle şeyleri hiç aramadık. Deniz, güneş,kum,şnorkel ile daış, akşam canlı müzik bize yetti de arttı :) O yüzden herşeye ragmen tavsiye ederim otelimi :)

Çok teşekkür ederim:) yemekler nasıldı peki? et vs var mıydı? Bir de siz hangi yıl gitmiştiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…