fotoğrafları çok merak ettiimBen de evlendikten bi kaç yıl sonra gelinliğimle deniz kenarında çekildim fotoğraf ve kucağımda da 'küçücük gelinlikler' içinde kızım vardı.......:))))))))))
ÇOOkkkk tatLIYDIK............
sİZİN de pozlar çok hoş..
Herhalde balayına gelinlik götüren tek çılgın çiçeği burnunda gelin benimdir :) Bu görüntülerim de, balayı için gittiğimiz Maldivler'de, eşimin ortaya çıkardığı şaheserlerdir..
Eki Görüntüle 511426 Eki Görüntüle 511427 Eki Görüntüle 511428 Eki Görüntüle 511429 Eki Görüntüle 511430 Eki Görüntüle 511431 Eki Görüntüle 511432 Eki Görüntüle 511433 Eki Görüntüle 511434 Eki Görüntüle 511435 Eki Görüntüle 511436 Eki Görüntüle 511437 Eki Görüntüle 511438 Eki Görüntüle 511439
gelinlikleriniz,siz özellikle düğün arabanız :) hepsi muhteşem.. gönül isterdi ki böyle muhteşem görüntülerde evleneyim Maldivlere tatile gideyim.. valla fotoğraflara bakarken benim aklıma ilk gelenler bunlar oldu :)
ama tabi önemli olan sevdiğinle olmak değil mi..
çift olarak çok güzelsiniz maşallah size mutluluğunuz daim olsun inşallah Bu arada Çin malı gelinlik satışları patlayacak
Herkese cok tesekkur ederim :) o zaman böyle bir akımı ben başlatmış olayim :) bundan sonra balayına çikan her gelin, gittigi yerin farkli guzellikleri oldugunu da düşünüyorsa yaninda gelinligini götürsün :) tabi bir de fotografcı bir koca lazım
fotoğrafları çok merak ettiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?