Maldivlerde gelin olmak..

Bence güzel düşünmüşsün Son iki fotoğrafı çok sevdim.. mutluluğunuz daim olsunnn

gelinlikleriniz,siz özellikle düğün arabanız :) hepsi muhteşem.. gönül isterdi ki böyle muhteşem görüntülerde evleneyim Maldivlere tatile gideyim.. valla fotoğraflara bakarken benim aklıma ilk gelenler bunlar oldu :)
ama tabi önemli olan sevdiğinle olmak değil mi..

çift olarak çok güzelsiniz maşallah size mutluluğunuz daim olsun inşallah Bu arada Çin malı gelinlik satışları patlayacak

Öncelikle herkese guzel dilekleri icin cok cok tesekkur ederim.

Size de ayrica tesekkur ederim. İnsallah evliliginizde olmamis olsa bile, hayatinizin bir aninda hayalini kurdugunuz maldivlerde tatile gidersiniz.balayi olmasina gerek yok inanin :) sevgiler

çok güzel hepsi çok mutlu olun

incelerken bi taraftan maliyetini düşündüm ve herhalde emekli paramla ancak evlenebilirim

Geçektende fotoraflar müthiş bende 31 martta evlendim ve maldivlerde balayına gittim. açıkçası gelinliğimi almak,orada fotograf çekmek hiç aklıma gelmedi zekanızı takdir ettim.Bu arada maldivlerde balayını çok zor sanan arkadaşlara eşimin emailini verebilirim kendisi maldivler uzmanı turizmcidir.
inanılmaz fiyatlı turları var sahil villalarda uçak dahil adaya transferler,konaklama ve tüm vergiler dahil sahil villalarda 2 kişi 5 gece 2100€'dan, water villalarda ise 2800€'dan başlayan herşey dahil yada tam pansiyon konaklama fiyatları var.türkiyeden balayı ayarlamadan önce mutlaka düşünün.ilgilenenler için iletişimi aşağıda var şimdiden hepinize mutluluklar dilerim.

.........diye aratabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese cok tesekkur ederim :) o zaman böyle bir akımı ben başlatmış olayim :) bundan sonra balayına çikan her gelin, gittigi yerin farkli guzellikleri oldugunu da düşünüyorsa yaninda gelinligini götürsün :) tabi bir de fotografcı bir koca lazım

VAlla başlattın bile koca fotoğrafçı olur mu bilemem ama fotopraflarımı çekmek zorunda, bende yapıcammm çok beğendim

GGeçen yaz bu moda vardı ama bi gelinin başına kötü bişey gelmişti boğulma tehlikesi galiba. Gelinler dikkatli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…