• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maldivlerde gelin olmak..

dilemma84

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2012
203
5
318
İstanbul
Herhalde balayına gelinlik götüren tek çılgın çiçeği burnunda gelin benimdir :) Bu görüntülerim de, balayı için gittiğimiz Maldivler'de, eşimin ortaya çıkardığı şaheserlerdir.. Eğer link vermemde sakınca yoksa, daha fazla fotoğraf için facebook'tan Ozan Guzeldereli Photograpy olarak aratabilirsiniz :)

Eki Görüntüle 511426 Eki Görüntüle 511427 Eki Görüntüle 511428 Eki Görüntüle 511429 Eki Görüntüle 511430 Eki Görüntüle 511431 Eki Görüntüle 511432 Eki Görüntüle 511433 Eki Görüntüle 511434 Eki Görüntüle 511435 Eki Görüntüle 511436 Eki Görüntüle 511437 Eki Görüntüle 511438 Eki Görüntüle 511439

Son düzenleme:
nedense temmuzdan berı her actıgınız konudakı gelınlık fotolarınız farklı sorması ayıp hangısı sızın gelınlık

nedense temmuzdan berı her actıgınız konudakı gelınlık fotolarınız farklı sorması ayıp hangısı sızın gelınlık

:)) dikkatinizden kaçmaması ne güzel. 2 tane çinden sipariş verdim. bu herkesin sipariş vermeye korktuğu sitelerden. 1 tane de türkiyede diktirdim. Bu fotograflarda gördüğünüzü kına gecemde, tekirdağda giydim. burada diktirdiğim üzeri incili olan gelinliği de istanbuldaki düğünümde giydim.

Hatta şüpheniz olduğunu hissettim bir fotografla da endişenizi gidereyim, üzerimde aynı gelinliğin olduğu, Tekirdağ düğün gününüden bir pozumuz:

$tekirdağ düğününden.jpg

Bu da istanbuldaki düğünümüzde giydiğim incili gelinliğimden bir poz :)

$incili gelinlik.jpg

Son düzenleme:
Herhalde balayına gelinlik götüren tek çılgın çiçeği burnunda gelin benimdir :) Bu görüntülerim de, balayı için gittiğimiz Maldivler'de, eşimin ortaya çıkardığı şaheserlerdir..

Eki Görüntüle 511426 Eki Görüntüle 511427 Eki Görüntüle 511428 Eki Görüntüle 511429 Eki Görüntüle 511430 Eki Görüntüle 511431 Eki Görüntüle 511432 Eki Görüntüle 511433 Eki Görüntüle 511434 Eki Görüntüle 511435 Eki Görüntüle 511436 Eki Görüntüle 511437 Eki Görüntüle 511438 Eki Görüntüle 511439 [/QUO

bir düğün fotoğrafı ancak bu kadar güzel olabilirdi herhalde..müthiş olmuş.bayıllldıımm..

bence eşinizin fotografçılığına diyecek yok
adam bakmayı, görmeyi biliyor ki sizi seçmiş zaten :)

:nazar:

offffffffff offff süper bir yerrr yaaa ,eşin fotoğrafçı mı ilgili mi bu konulara ne şanslısın öyle bayıldım fotolarına:34:

Çoooook güzel.Tek kelimeyle bayıldım:nazar: Resimlerinizi görünce bağlanma sorunu olan bir insan olarak benim bile evlenesim geldi.Bir ömür mutlu kalırsınız inşallah.Ve kesinlikle balayına gelinlik götürmekle çok iyi etmişsiniz.Çok farklı ve orjinalsiniz.

Eşinizin saç kesimi ve kocaman gözleri(gerçi çok da büyük değil galiba) hoşlandığım birine o kadar benziyor ki ... Kalbim sıkıştı görünce. Fena oldum. :((
Neyse... Size mutluluklar dilerim. Çok güzel fotoğraflar. :)

Son düzenleme:
offf harikaaa:52:
Bu benim hayalimdi ama yaaaa çok kiskandim simdi:15::
tebrik ederim canimm bir omur boyu mutluluklar dilerim

tek kelimeyle harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
maşallah Allah ççok çok mutlu etsin bayıldımmm :):nazar:

Tüm begenileriniz ve güzel dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Daha güzelleri ve orjinalleri en kısa zamanda sizin olsun :))

Eşinizin saç kesimi ve kocaman gözleri(gerçi çok da büyük değil galiba) hoşlandığım birine o kadar benziyor ki ... Kalbim sıkıştı görünce. Fena oldum. :((
Neyse... Size mutluluklar dilerim. Çok güzel fotoğraflar. :)

"Mesajınızı ona okutup "hesap veeeer!" dedim :))))

Back