bende istiyorum maldivleri yaaa.. cennet gibi ama aklıma takılan minik köpek balıkları ve vatozlar :) acaba günün her saatinde oluyormu sahilde balıklar yoksa belli bir zaman aralıklarında mı? gerçi bişiy yapmıyorlarmış ama insan rahat rahat giremez denize yinede.. bilgisi olan lütfen paylaşsın..
Canım hiç endişe etme, giden 2 arkdaşım var, anlattıklarına göre vatozlarla oynuyormuşsun bile:)Sana zarar verecek hiç bir şey yokmuş, resiflerle tehlikeli deniz hayvanları ve okyanus dalgalarının girişi engelleniyormuş. Minik köpek balıklarıyla birlikte yüzüyormuşsun hiç bişey olmuyomuş. Hiç duyduk mu Maldivlerde turistleri köpek balığı parçaladı diye:)O kadar güzel yerler yapmışlar önlemini almışlardır merak etme, ben gidiyim temmuzdan sonra bişey yapmazlarsa sen de git arkamızdan:)
Kızlaaaar gittik Maldivlere, rüya gibiydii, aynen resimlerde gözüktüğü gibi hiç bir fotoşop hile filan yok yani!
Hiç dönmek istemedim, fotoğraf eklicem yakında ayrıntılı da anlatıcam gitmeyi düşünenlere.
Gitmeyi düşünen herkese şiddetle tavsiye ediyorum hiç düşünmeyin hemen gidin:)
canım kaç gün kaldığınızı ve mümkünse toplam (uçak, hotel vs.) ne kadar ödediğinizi yazabilir misin?
Canım 5 gece 6 gun kaldik, ama ucak ve transferlerle birlikte seyahat 7 gunu buluyor. Rakamlari ben tam bilmiyorum ama sanirim 7000 TL civari harcadik toplamda.
puf puff
nolur canım anlat nasıldı? bizim planımız da maldivlere gitmek
hangi tarihler arasında gittiniz?
hangi tur ile ve nerede kaldınız?
nasıl ayarladınız tatili? vize-pasaport?
giderken neleri yanımızda bulundursak iyi olur?
ilgini çekenler, eklemek istediklerin...?
o kadar çok anlatmanı istiyorum kiiidelikafadulden
hele ki resimler 4 gözle bekliyorumopuyorumnanaktan
öyle güzel yanıtlamışsın ki cnm gitmiş kadar oldum. Çok teşekkür ederim. Sadece oda tipleri konusunda merakım kaldı. şu denizin içindeki yerlerin fiyatı diğerlerinden ne kadar fazla?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?