Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kimse uğramıyor galiba buraya.10gün kaldı çok heyecanlıyım.
selam ben de mekke ve medine den yeni döndüm bayram sonrasında eylül ortasında balayına maldivlere gidicez kısmetse biz de :) mekke ve medine her sene kısmetolsa da gidilesi maldivler de herhalde bir kere gidilse yeter denecek bi yer gidip gelelim de bakalım :):) maldivler deneyimlerini bekliyor olacağım.
Hangi adaYa gidiyorsunuz?
Maldivlerde muhtesem bir balayi gecirdik... Hersey süperdi. Kesinlikle tavsiye ederim
O stresden sonra dinlenmek icin gidilmesi gereken bir yer:)
maldivlere balayına giden arkadaşlar daha ayrıntılı bilgi verebilir misiniz _? hangi şirketle gittiniz.. ne kadar mal oldu.. ne kdr önce ayarladınız vs...
maldivlere balayına giden arkadaşlar daha ayrıntılı bilgi verebilir misiniz _? hangi şirketle gittiniz.. ne kadar mal oldu.. ne kdr önce ayarladınız vs...
haziran a düğünüm var maldivlere bizde gitmek istiyoruz ama bi konuda kafam karışık booking.com u inceliyorum beach, water yada denize sıfır villaların fiyatları verilmiş ve oda ve villa fiyatıdır denilmiş fiyatlarda haziran da 5gün için 2300tl ye de var 23000tl ye de.bilen biri açıklayabilir mi acaba ya çok ucuz ya çok uçuk bunlar kişi başı fiyatlar mı yoksa villa yada odanın fiyatı mı?.bu fiyatlara uçak bileti dahil midir yada vergiler hariç denilmiş vergileri çok mu tutar fikri olan yardım edebilir mi((