- 20 Ekim 2013
- 58
- 4
- 38
- 34
- Konu Sahibi zuhalsinan
-
kızlar ben 22 yaşındayım 4 yıldır da hayatımın aşkıyla birlikteyimkendisi maltyalı evlenince malatyada yaşamak zorundayız işlerinden dolayı ama malatya nasıl bi yer insanlarının yabancılara yaklaşımı nasıl hiç bi fikrim yok açıkçası korkuyorum tanımadığım bi şehirde beni neler bekliyo diye kayınvalidem de pek haz etmiyor benden birz akıl verin bana ya malatya kızları nasıldır ?
teşekkürler canım aynen öyleler çooookkk zorlarMerhaba öncelikle hayırlı olsun, ben kendim malatyalıyım eşim manisalı yeni evliyim bende.
Malatya da hiç yaşamadım sadece yaz aylarında gittim ama Malatyanın insanları zordur:)) kaynana kayınpeder hep onlara hizmet etmeni beklerler kendi sülalemden biliyorum. Sen nerelisin doğulu değilsen alışman zor ama Malatya çok güzel bir şehir
Tebrik ederim Allah mesut etsin ablam ben 17 yaşındayım ve doğma büyüme malatyalım. Hiç çekincen olmasın malatya çok güzel bir yer gerçi nereden geldiğine bağlı.insanlar olarak her kesimden insan var muhafazakar sosyalist alevi sünni türk kürt uyum sağlayabilirsin kolayca. Kavga gürültü çıkmaz pek suç oranları baya düşük bir şehir kimse kimseye karışmaz öyle işte.
kızlar ben 22 yaşındayım 4 yıldır da hayatımın aşkıyla birlikteyimkendisi maltyalı evlenince malatyada yaşamak zorundayız işlerinden dolayı ama malatya nasıl bi yer insanlarının yabancılara yaklaşımı nasıl hiç bi fikrim yok açıkçası korkuyorum tanımadığım bi şehirde beni neler bekliyo diye kayınvalidem de pek haz etmiyor benden birz akıl verin bana ya malatya kızları nasıldır ?
Merhaba öncelikle hayırlı olsun, ben kendim malatyalıyım eşim manisalı yeni evliyim bende.
Malatya da hiç yaşamadım sadece yaz aylarında gittim ama Malatyanın insanları zordur:)) kaynana kayınpeder hep onlara hizmet etmeni beklerler kendi sülalemden biliyorum. Sen nerelisin doğulu değilsen alışman zor ama Malatya çok güzel bir şehir
Dedigim gibi her çeşit var gerçekten insan bezdiren teyzelerin yanı sıra baldan tatlı insanlar da var. Ama genel olarak aile kültürü var yani akrabalar baya önemli teyzeler halalar herkes birbirini tanır düğün cenaze hepsine hep birlikte katılınır.teşekkürler canım beniminşallah dediğin gibidir ama kaynanaları biraz cadı galiba
Aynen kayınpederim hayatta olsaydı cok uyumluydı rqhmetlı allah mekanını cennet eylesin.ama kaynanam için aynısını söyleyemem
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
malatyanın kaynanaları genelde cadı yani anlaşıldıbenimde kayınpederim cok iyi pamuk gibi bi adam ama sadece o iyi olunca daha kötü oluyo kayınpederim karışmayın yazık bu kıza demiş diye görümcem beni aramıştı sen ne söyledinde babam seni savunuyo bize diye düşünün çok çekicem ben belli
çok güldüm okurken ben canım güzel bi şehır kımse kımseye karısmaz umarım sende cok rahat edersin mutlu olursun hep
canımcım benim haftaya evleniyorum ve eşimin işi gereği 10 ay malatyada yaşamaya başlayacağım eylül itiberiyle..ama 1 senedir her ayın yarısını malatyada geçiriyorum. nerden gittiğini bilmiyorum oraya ama bir izmirli olarak benim için berbat bir şehir istanbul izmir eskişehir antalya gibi şehirlerden değilsen daha kolay uyum sağlarsın.. benim için kabus. evimi eğlenceli bi hale getirip ark.larla evde vakit geçirmeyi planlıorum 10 ay boyunca.. insanları bi tuhaf ne giysen bakıyorlar kapıyı açarsın bi günaydın yok,trafik ....kural diye birşey yok..bitane avm si var otoparkında istisnasız iki arabalık yere bir ara çapraz park edilmiştir. sosyal hayat kanalboyu die biyerden ibaret orası da modifiye şahiniyle gezen apaçi dolu..nişanlım beni çıkartmak bile istemiyor. sana tavsiyem hilton açıldı yeni roof u gayet nezih.. bir de fahri kayahan denilen yerde david people açıldı şükür.. umarım yardımcı olmuşumdur.
canımcım benim haftaya evleniyorum ve eşimin işi gereği 10 ay malatyada yaşamaya başlayacağım eylül itiberiyle..ama 1 senedir her ayın yarısını malatyada geçiriyorum. nerden gittiğini bilmiyorum oraya ama bir izmirli olarak benim için berbat bir şehir istanbul izmir eskişehir antalya gibi şehirlerden değilsen daha kolay uyum sağlarsın.. benim için kabus. evimi eğlenceli bi hale getirip ark.larla evde vakit geçirmeyi planlıorum 10 ay boyunca.. insanları bi tuhaf ne giysen bakıyorlar kapıyı açarsın bi günaydın yok,trafik ....kural diye birşey yok..bitane avm si var otoparkında istisnasız iki arabalık yere bir ara çapraz park edilmiştir. sosyal hayat kanalboyu die biyerden ibaret orası da modifiye şahiniyle gezen apaçi dolu..nişanlım beni çıkartmak bile istemiyor. sana tavsiyem hilton açıldı yeni roof u gayet nezih.. bir de fahri kayahan denilen yerde david people açıldı şükür.. umarım yardımcı olmuşumdur.
Malatya ancak bu kadar güzel anlatilabilir agzina saglik. Tam anlattigin gibi biyer bu saydiklarin o kadar dogruki bende bu konulardan cok sikayetciyim. Antalyaliyim ve 4 yildir malatyada okuyorum. Bizimde dert yandigimiz konular bunlar... helede insanları ve trafigi berbatttt...
taviz vermeyin eskişehir de eskiden öyle bir yermiş gelen öğrenciler ve aydın kesim değiştirmiş.şimdi denizsiz izmir. ben malatyada aynı izmirdeki gibiyim insanlara günaydın da derim giyim şeklimi de deiştirmem yayalara da yol veririm. gerçi orda zaten istemiyorlar atlıyorlar yolabi de haftanın 2 günü antalya ya direkt uçuşlar başlamış die duydum ne kadar doğru bilmiyorum araştıramadım.öyleyse süper
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım kafa dengi insanlar yanında olduktan sonra her yerin keyfi kolayı bulunur ... huzurun yoksa izmir ist. da olsa nolur insan. dediğim gibi orda hayatını renklendirmeye çalış. çok sıkılırsanız bana gelinçok yardımcı oldun aklımdaki malatya da tam olarak buydu zaten şimdi ölücem:2: keşke yanılsaydım ya offf ben ömrümün sonuna kadar orda yaşıyıcam ve en sinir olduğum insan tipidir herkese bakan tipler bizde fahri kayahanda oturmayı düşünüyoruz bitek orayı sevdim gibi allah sanada banada yardım etsin
Benim ablam 7 yl once gelin gtti ankaraliyiz aslen ,maasallah cok mtlu kltrleri farkki yemekleri ablam hersyi ogrndi taktir goruyo ki grckten agr yemekler fln genelde ya esnaf ya memur nerde otrdugunuza bagli guzel ama kisitli bi sehir . Ucuz hersydn onemlisi gostrisi cok sewiyorlar sznkiler nerde otruyorkızlar ben 22 yaşındayım 4 yıldır da hayatımın aşkıyla birlikteyimkendisi maltyalı evlenince malatyada yaşamak zorundayız işlerinden dolayı ama malatya nasıl bi yer insanlarının yabancılara yaklaşımı nasıl hiç bi fikrim yok açıkçası korkuyorum tanımadığım bi şehirde beni neler bekliyo diye kayınvalidem de pek haz etmiyor benden birz akıl verin bana ya malatya kızları nasıldır ?
annemler Şanlıurfa da yaşıyo kültürler aynı gibi ben fahri Kayahan da oturucam ablan ordaysa seni bulmam iyi oliduBenim ablam 7 yl once gelin gtti ankaraliyiz aslen ,maasallah cok mtlu kltrleri farkki yemekleri ablam hersyi ogrndi taktir goruyo ki grckten agr yemekler fln genelde ya esnaf ya memur nerde otrdugunuza bagli guzel ama kisitli bi sehir . Ucuz hersydn onemlisi gostrisi cok sewiyorlar sznkiler nerde otruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?