Malatya'lılar ya da Malatya'yı bilinler yardımınıza ihtiyacım var

Simba 99

canlarımmmm
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2011
1.861
8
öncelikle herkesin kadir gecesi mübarek olsun..
benim şöyle bir sorunum var eşimin tayini malatyaya çıktı asyakent2 evleri yapılmış bizde ordan ev tuttuk ev çok güzel çünkü neyse eşimin bir kaç arkadaşı ordan ev mi tutulur muhit iyi değil demişler çok üzüldüm eşim acaba hiç yerleşmeden gitsek mi diyor çok mu kötü bir yer orası lütfen yardım edin

Canım Asyakent evleri tam olarak neredeymiş söylersen yardımcı olabilirim. Bir de Malatya memur kentidir. Malatya'ya gelen çok uzun süre gitmek istemez buradan. Genellikle evlerini ve arabalarını alıp (yani iyi yatırım yapılr.) buradan ayrılırlar

Son düzenleme:

canım ben daha gitmedim ama sanayi gibi bir yer var diyor eşim bitane avm varmış yakınlarında :44:

internetten baktım sanayi yolu üzeri yazıyor canım biliyo musun:26::26:

Canım malatyada 2 tane sanayi var büyük bir ihtimal yukarı sanayi yolundadır. Siz kiraladınız mı satın mı aldınız evi. Bir de Malatya çok güzel bir şehir hiç korkma

canım kiraladık arkadaşları öyle deyince eşiminde morali bozulmuş başka bir eve mi geçsek acaba hiç yerleşmeden diyor bilemedim

canım kiraladık arkadaşları öyle deyince eşiminde morali bozulmuş başka bir eve mi geçsek acaba hiç yerleşmeden diyor bilemedim

Canım şimdi internetten araştırıyorum yerini tam olarak göremedim ama çok da kötü bir yer değildir herhalde.

bilmiyorum ki yani ne kadar kötü olabilir evdeyiz sonuçta diyorum ev site içinde ama canımız sıkıldı

Doğrusunu istersen o siteleri bilmiyorum ama anladığım kadarıyla Malatya Park AVMye yakın bir yer. Yani 1. Sanayinin oralardaymış. Eşiniz memur mu arkdaşlarına danışmadan mı evi hemen kiraladınız?

canım ordan kimseyi pek tanımıyoruz eşim işe başlayınca konuşmuşlar öyle demişler biz evi güzel görünce tuttuk

Canım İnşallah hakkınıza hayırlı olur Malatya'yı çok iyi bilirim eşim Malatyalı ama o siteyle ilgili çok şey bilmediğim için iyi veya kötü birşey söylemek istemiyorum. Malatya ile ilgili kafana takılan birşey olursa seve seve cevaplarım.

Son düzenleme:

Canım bu arada Senin ve tüm kk bayanların Kadir Gecesi Mübarek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…