- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.876
- 798
- Konu Sahibi basbelasiyim
Haydin kızlar toplanalım ben tüp bebek tedavisine başlıyorum sorunu olmayanlar hamileler herkes gelsin hemşehrilerim toplaşin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar bende malatyalıyım 35+4 günlük hamileyimKızlar neredesiniz memleketten sadece benmi varım yahuu
Hayırlı olsun canım darısı bana insallah :) bende haziranda tüp bebek sürecinde olqcagimMerhabalar bende malatyalıyım 35+4 günlük hamileyim
Masallah canım darısı bana insallah hemsolar özledin mi buralariBen de Malatyalıyim. Ama çaldırandayim. 5 aylık hamileyim.
Amin inşallah hayirlisiyla Rabbim size de nasip etsin.Masallah canım darısı bana insallah hemsolar özledin mi buralari
Allahım gönlüne göre versin canım benim strestn uzak dur kafana takma Allahım dilerse olur inşallah Ben bebek kararı aldığımda tam 5 ay denedim olmadı 6 ıncı ayımda hamile kaldım ve o zaman istanbula tatile gidicektim gittim geldim hamile olduğumu öğrendm Allahım nasip etti demekki kafaya takıyodum dedim kendi kendme istanbul heyecanyla unuttm çocuk meselesini Rabbim yar ve yardımcın olsun tatlım :)Hayırlı olsun canım darısı bana insallah :) bende haziranda tüp bebek sürecinde olqcagim
Amin canım teşekkür ederim haziranda araştırma hast tüp bebeğe başlıyorum bu 2. Olacak Rabbim inşallah herkese de bankada hayırlı evlat verirAllahım gönlüne göre versin canım benim strestn uzak dur kafana takma Allahım dilerse olur inşallah Ben bebek kararı aldığımda tam 5 ay denedim olmadı 6 ıncı ayımda hamile kaldım ve o zaman istanbula tatile gidicektim gittim geldim hamile olduğumu öğrendm Allahım nasip etti demekki kafaya takıyodum dedim kendi kendme istanbul heyecanyla unuttm çocuk meselesini Rabbim yar ve yardımcın olsun tatlım :)
Amiin inşallah yaşın kaçAmin canım teşekkür ederim haziranda araştırma hast tüp bebeğe başlıyorum bu 2. Olacak Rabbim inşallah herkese de bankada hayırlı evlat verir
Malesef 31 oldumAmiin inşallah yaşın kaç
Ooohh maşallah bende dün 24 oldum canımMalesef 31 oldum
Ama çok gençsin daha yeni yaşın sana güzel şeyler getirir insallahOoohh maşallah bende dün 24 oldum canım
Amin inşallah :)Ama çok gençsin daha yeni yaşın sana güzel şeyler getirir insallah
Amin cnım inşallahBen de Malatyanin geliniyim. bebek sahibi olmak istiyoruz. Allahtan hepimiz icin hayirlisini diliyorum kızlarrr
Amin canım insallah hoşgeldin malatya gelini :)Ben de Malatyanin geliniyim. bebek sahibi olmak istiyoruz. Allahtan hepimiz icin hayirlisini diliyorum kızlarrr