• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MALATYALI Bebek sahibi olmak isteyenler toplanalım kizlarrr

Hayırlı olsun canım darısı bana insallah :) bende haziranda tüp bebek sürecinde olqcagim
Allahım gönlüne göre versin canım benim strestn uzak dur kafana takma Allahım dilerse olur inşallah Ben bebek kararı aldığımda tam 5 ay denedim olmadı 6 ıncı ayımda hamile kaldım ve o zaman istanbula tatile gidicektim gittim geldim hamile olduğumu öğrendm Allahım nasip etti demekki kafaya takıyodum dedim kendi kendme istanbul heyecanyla unuttm çocuk meselesini Rabbim yar ve yardımcın olsun tatlım :)

Allahım gönlüne göre versin canım benim strestn uzak dur kafana takma Allahım dilerse olur inşallah Ben bebek kararı aldığımda tam 5 ay denedim olmadı 6 ıncı ayımda hamile kaldım ve o zaman istanbula tatile gidicektim gittim geldim hamile olduğumu öğrendm Allahım nasip etti demekki kafaya takıyodum dedim kendi kendme istanbul heyecanyla unuttm çocuk meselesini Rabbim yar ve yardımcın olsun tatlım :)
Amin canım teşekkür ederim haziranda araştırma hast tüp bebeğe başlıyorum bu 2. Olacak Rabbim inşallah herkese de bankada hayırlı evlat verir

arkadaşlar ben malatyada yaşıyorum.çocuk sahibi olmak isteyip olamayan herkese doktor übeyd akcin i tavsiye ediyorum.iki yıldır sebepsiz çocuk sahibi olamadık biz de.ilk aşılama ile hamile kaldım.çok iyi işinin ehli bi doktor.

Back