Merhaba,kocaman kocaman merhaba ben aslında 'Kadınlar Kulübü' nü uzun zamandır annem ve kuzenimle birlikte takip ediyordum,bayağı uzun süre takip edipte neden üye olmadığımı anlayamadım doğrusu :) fakat yoğunluk ders çalışmaları,işler güçler derken herhalde konuları takip edemem,düzenli konu açamam diye düşünerek üyelik açmamıştım.Kısmet bugüneymiş,annem de çok fazla takip ediyor eminim kısa sürede onu da üye yapacağım analı kızlı yazar,okuruz buradaki hoş paylaşımları :) Türkiye'nin gerçekten de en güzel sanal paylaşım platformu her yaştan kadına hitap ediyor çünkü,her türlü içeriği aynı anda bünyesinde barındırıyor.Çok fazla övgüyle bahsetmeyeceğim zaten görünen köy klavuz istemiyor :) diyeceğim o ki Malatya'dan üye arkadaşımız var mı? bilemem ama şuanda bu platformun artık Malatya'lı üyesi de oldu :) buradaki sıcak arkadaşlıklar,çekinmeden her şeyi paylaşıp,her türlü sosyokültürel seviyenin sorununa çözüm bulan bir yer olması beni öyle etkiledi ki neredeyse buradaki bir çok tavsiye ve uygulamayı denemiş bulunmaktayım :) çok ama çok yararlı bir platform daha ne diyebilirim ki :) yazım uzun olacak belki okumaktan sıkılacak üyeler olabilir ama kısa bir cümleyle lafımı tamamlamak isterim geçen kış saçımı çok kısa kestirmiştim,yaz geldi çattı ve bizim de bu yaza düğünümüz olacak; Abim evleniyor,eeh haliyle de ben de damadın 'kız kardeşi' olarak o düğünün as'larından olmak istiyorum,1,2 aydır Allah'ım ne yapsam da saçım uzasa deyip duruyorum ki genellikle kadınlar saçlarını kestirirler ve ardından acayip şikayeti olurlar bu bende de aşırı şekilde var :) sonra saçı en fazla ne uzatır diye internette arayıp dururken bir de baktım ki omuzunuzdaki saç,3 ayda belinize gelsin diye bir konu Allahım bu beni nasıl cezbetti anlatamam hemen tıklayıverdim ki ne göreyim 'Kadınlar Kulübü' başka nerede olabilir ki zaten haha.! neyse baktım,emin oluncaya kadar okudum ve yapılması gereken tarifleri aldım haftaya uygulamaya başlayacağım umarım memnun kalırım ki kalmasam dahi buradaki bir çok tarife hastayım :) Neyse arkadaşlar aranıza hoş geldim sonuç olarak ..