- 5 Eylül 2009
- 7.730
- 0
-
- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
şuan übeyte gidiyorum am memnun klamadımcanım gözde hast.ismail evren var çok iyiymiş eltim gidiyor ona.gözde kışlada übeyt akçin var bide.ben hamile değilim ama tedavi için ona gidicem..
ismailbeye bende gitmek istiyorum ama herkafadan birses geliyoevet bende ismail beyin hastasıydım ama sakın übeyiti düşünmeyin sakın.ha boş yere saçacak paranız varsa bilemem.şaka gibi adam ya para delisi....
Ben de hamileyim.Müjde Hastanesinde Yard.Doç.Dr Alanur Güven'e gidiyorum.İlgisinden,güler yüzünden ve rahatlatan konuşmalarından çok memnunum.Bir görüşün isterseniz.Malatya'da hastanede doktorda çok.Bence söylenenlerden çok kendiniz görüşerek karar vermelisiniz.Çünkü birinin çok iyi dediği bir doktora bir başkası hiç olumlu not vermiyor.Ben öyle yaptım.Bakalım sonunda ne olacak.kolay gelsin
canım bende hamıleyım malatyalı değilim ama burada yasıyorum ben park hastanesıne gıdıyorum.burada özel hastane cok ben doç. dıye şeyma hanıma gıdıyorum..
teşekkür ederim ama şeyma hanım için güzel şeyler duymadım
mutluyum1111 sayende ne çok malatyalı çıktıyerimseniben
Kızlar ben evli değilim ama yinede bildiklerimi sizinle paylaşmak istedim
Arkadaşım denizhan denize gidiyor ve çok memnun ondan
Ablam hamile ilk çocuğuna hamile iken selma orkan'a gidiyordu ve çok memnundu ondan ikinci çocuğunda ise seyit ali köse'ye gitti adını yanlış hatırlamıyorsam ondan da memnundu ablam
ne duydun merak ettım?:uhm:
ben gittim milimlik miyomuma hemen ameliyat dedi
arkadaşım gitti ona senin çocuğun olmaz dedei ve şuan 2,5 aylık bebişi kucağında
yine benim arkadaşımdan biri orda ameliyat oldu ve yanlışlıkla yumurtalığını almışdaha bişey sölemeye gerek yok sanırsam