malatyadaki hamile bayanlar buyrun

MUTLUYUM1111

uğurum büyüyorrrrrrrrrr
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2009
7.730
0
kızlar şuan malatyaya taşındım ve doktor hastane hakkında bir bilgim yok gelin birbirimize yardımcı olalım

canım hamile değilim doğum yaptım 3 ay önce.4 yıldır malatyadayız son yılımız inşallah,her konuda yardımcı olurum

canım gözde hast.ismail evren var çok iyiymiş eltim gidiyor ona.gözde kışlada übeyt akçin var bide.ben hamile değilim ama tedavi için ona gidicem..

evet bende ismail beyin hastasıydım ama sakın übeyiti düşünmeyin sakın.ha boş yere saçacak paranız varsa bilemem.şaka gibi adam ya para delisi....

Ben de hamileyim.Müjde Hastanesinde Yard.Doç.Dr Alanur Güven'e gidiyorum.İlgisinden,güler yüzünden ve rahatlatan konuşmalarından çok memnunum.Bir görüşün isterseniz.Malatya'da hastanede doktorda çok.Bence söylenenlerden çok kendiniz görüşerek karar vermelisiniz.Çünkü birinin çok iyi dediği bir doktora bir başkası hiç olumlu not vermiyor.Ben öyle yaptım.Bakalım sonunda ne olacak.kolay gelsin

canım gözde hast.ismail evren var çok iyiymiş eltim gidiyor ona.gözde kışlada übeyt akçin var bide.ben hamile değilim ama tedavi için ona gidicem..
şuan übeyte gidiyorum am memnun klamadım
evet bende ismail beyin hastasıydım ama sakın übeyiti düşünmeyin sakın.ha boş yere saçacak paranız varsa bilemem.şaka gibi adam ya para delisi....
ismailbeye bende gitmek istiyorum ama herkafadan birses geliyo

evet haklısın canım am ne yapayım pratisyen doktorlara gitmek istemiyorum

canım bende hamıleyım malatyalı değilim ama burada yasıyorum ben park hastanesıne gıdıyorum.burada özel hastane cok ben doç. dıye şeyma hanıma gıdıyorum..

Kızlar ben evli değilim ama yinede bildiklerimi sizinle paylaşmak istedim
Arkadaşım denizhan denize gidiyor ve çok memnun ondan
Ablam hamile ilk çocuğuna hamile iken selma orkan'a gidiyordu ve çok memnundu ondan ikinci çocuğunda ise seyit ali köse'ye gitti adını yanlış hatırlamıyorsam ondan da memnundu ablam

denizhan deniz çok iyi bir doktor am ada çok yoğun 3 hastaneye birden bakıyo ama ona gidicem galiba

ne duydun merak ettım?:uhm:

ben gittim milimlik miyomuma hemen ameliyat dedi
arkadaşım gitti ona senin çocuğun olmaz dedei ve şuan 2,5 aylık bebişi kucağında
yine benim arkadaşımdan biri orda ameliyat oldu ve yanlışlıkla yumurtalığını almışdaha bişey sölemeye gerek yok sanırsam

:1shok: bende onda kürtaj olduğum için gecmısımı bıldığımden onunla devam ettım 2, hamılelığıme bende sezaryan düşünüyorum ama amelıyatı nasıldır bılmıyorum hıç olanlada konusmadım ben sadece ilgisizliğinden yakınıyorum daha hıç tansıyonuma baktırmadı ve kılomu olçmedı.bilmiyorum artık bu saatten sonra değiştırmekta istemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…