Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bide kızlar şişler ne zamna geçer benim ameliyat günümden tam bi ay sonra ablamın düğünü varsa eski halinden kötü olmim düğünde şişlerden dolayı
Arkadaşlar bende estetik olmaya karar verdim. malatyada bir kbb doktoru varmış zafer tezel ii olduğunu söylediler.. ama daha önce ona yaptırmış biriyle hiç konuşmadım.. yardımcı olurmusunuz birde kbb mı daha ii yoksa plastik cerrahamı yaptırsam.benneyaptımkibenneyaptımki
slm.ben de malatyalıyım.ama görev icabı gaziantepte çalışıyorum.ailem malatyada.ben de burun estetiği olmayı düşünüyorum.hem sağlık sorunum da var.ikisini birden aradan çıkartayım diyorum.Ama senin gibi benim de kafam karışık.malatyada iyi bir doktor bulsam olacam ama hiç bir fikrim yok bu konuda.ameliyat sonrası ailem yanımda olsun diye malatya daha rahat olur.siz ameliyatınızı oldunuz mu?mesajı yazalı baya olmuş.eğer olduysanız beni bilgilendirir misiniz.memnunsanız zafer tezeli ben
de araştırayım.
Arkadaşlar bende estetik olmaya karar verdim. malatyada bir kbb doktoru varmış zafer tezel ii olduğunu söylediler.. ama daha önce ona yaptırmış biriyle hiç konuşmadım.. yardımcı olurmusunuz birde kbb mı daha ii yoksa plastik cerrahamı yaptırsam.benneyaptımkibenneyaptımki
merhaba arsenik ,
ben de burun estetiği olmaya karar verdim ramazandan sonra kısmetse.o yüzden üye oldum buraya araştırmaya çalışıyorum. malatya'da yaşıyorum ama kime olacağımı bilemiyorum.burdan başka bir yerde yaptırma gibi bir şansım da yok.yoksa türkiye de kendini ispat etmiş birçok uzman var bu konuda ama hem malatya dısındalar hem de ücretleri çok yüksek maalesef.açıkçası korkum da var benim iki kuzenim oldu çok acı çektiler bir tanesi bizde kaldı onun o halini görünce vaz geçtim burda cogu bayanda görüyorum estetik oldukları çok belli oluyor fabrikadan çıkmış gibi hepsi aynı model o yüzden biraz da çekiniyorum.sen ne zaman olmayı düşünüyorsun kime olacaksın yeterince araştırdın mı benimle bu konuda görüşlerini paylaşırsan sevinirim.
slm.ben de malatyalıyım.ama görev icabı gaziantepte çalışıyorum.ailem malatyada.ben de burun estetiği olmayı düşünüyorum.hem sağlık sorunum da var.ikisini birden aradan çıkartayım diyorum.Ama senin gibi benim de kafam karışık.malatyada iyi bir doktor bulsam olacam ama hiç bir fikrim yok bu konuda.ameliyat sonrası ailem yanımda olsun diye malatya daha rahat olur.siz ameliyatınızı oldunuz mu?mesajı yazalı baya olmuş.eğer olduysanız beni bilgilendirir misiniz.memnunsanız zafer tezeli ben de araştırayım.
merhaba arsenik ,
ben de burun estetiği olmaya karar verdim ramazandan sonra kısmetse.o yüzden üye oldum buraya araştırmaya çalışıyorum. Malatya'da yaşıyorum ama kime olacağımı bilemiyorum.burdan başka bir yerde yaptırma gibi bir şansım da yok.yoksa türkiye de kendini ispat etmiş birçok uzman var bu konuda ama hem malatya dısındalar hem de ücretleri çok yüksek maalesef.açıkçası korkum da var benim iki kuzenim oldu çok acı çektiler bir tanesi bizde kaldı onun o halini görünce vaz geçtim burda cogu bayanda görüyorum estetik oldukları çok belli oluyor fabrikadan çıkmış gibi hepsi aynı model o yüzden biraz da çekiniyorum.sen ne zaman olmayı düşünüyorsun kime olacaksın yeterince araştırdın mı benimle bu konuda görüşlerini paylaşırsan sevinirim.
ben 4 sene önce burun ameliyatı geçirdim ve doktorum zafer tezeldi.zafer beyin biri arkadaşım olmak üzere 3 hastasını gördüm ve buna bakıp oldum.şimdi hiçkimse eğer söylemezsem tamamen doğal burnum olduğunu düşünüyor ve çok güzel bi burnum olduğunu sanıyolar :) kürek gibi burnum vardı.inanılmaz memnunum hem şkelinden hemde sağlığımdan.kısa sürede iyileştim.ve gidincesizde görürsünüz hem iyi bir hekim hemdeçok ii bir insandır zafer bey sağolsun öğrenciydim ve bana çok yardımcı oldu.kesinlikle herkese tavsiye ettiğim hekimdir.süşünen kim varsa gönül rahatlığıyla ameliyat olsun.hiçbiri değilse kesinlikle çok çok doğal bir burun yapıyor.ellerine sağlık hocam