Malatya şarkı görevi icin imkanlar nasil

Malatya deprem sonrasi ne durumda ilk tercih e malatya yazdık ama deprem bölgesi oldugu icin korkularim cok var imkanlar nasil okul egitim açısından ev açısından lojman açısından bilgilerinize ihtiyacım var

Merhaba
Ben Malatya 'da yaşıyorum. Size biraz bilgi verebilirim.
Eğitim açısından sıkıntı yok. Okullar aynı şekilde devam ediyor. Yıkılan okullar diğer uygun okullar ile birleştirilmiş veya bazıları bir süre konteynerde kaldı. Ama genel olarak okullarda sorun yok.
Hastaneler duruyor onlarda bir problem yok, yani sağlıkla ilgili bir zorluk yok.
Polis mi? Asker mi? Eşimiz, polis ise lojman yok🤷 Polisevi bile yıkıldı. Askeriye hakkında sadece şu kadar biliyorum. Asker eşi arkadaşım var. Hatta bugün ona gideceğim. Onlara konteyner temin edildi. Onlarda kalıyorlar.
Kiralık evler var, biraz bulmak zor oluyor. Biraz pahalı en az 15 hatta 15 e bile bulmak zor olabilir.
Şehrin büyük bir kısmında yıkımlar ya da yeni inşaatlar olduğu için toz, toprak, çamur biraz fazla🤷
Bazı şeyler biraz pahalı😏Çarşı komple yıkıldığı için alışveriş yerleri genelde konteynerler biraz aradığını bulmak zor oluyor.
Avm var, orada istediğiniz çoğu şeyi bulabilirsiniz.
Ara ara küçük depremler oluyor ama ürkütücü değil.
Ama asla yaşanmayacak gibi değil, alıştık yaşıyoruz.
Rabbim gönlünüze göre versin 🤲

Malatya'da polis lojmanı yok. Yapılmaz yani. Malatyayı da size nasıl anlattılar bilmiyorum ama öyle çıkmasın diye dua edeceğiniz bir yer değil. Hatta polis arkadaşlarımız Malatya'ya gelmek için dua ediyor. Evet depremin etkileri hala devam ediyor ama yaşanılmayacak bi yer değil

Back
X