- 9 Nisan 2019
- 3
- 6
- 45
-
- Konu Sahibi zynpkocaturk
Tül bebeği bilmiyorumda hekimliği çok iyi.insanlığı samimi ve sıcak pozitif bir doktor .pozitif enerji veriyor.ben çok sevdim kendisini bakalım bundan sonra ne olacakMerhaba Antepte yaşıyorum.Malatya Gözde Akademi de tüp bebek uzmanı Dr. Zercan Kali tavsiye edildi.Daha önce kendisine danışan tüp bebek tedavisi gören var mı acaba?
Bende önümüzdeki haftaya randevu aldım şimdiden heyecan sardı bakalım nasıl geçicek görüşmemiz.Tül bebeği bilmiyorumda hekimliği çok iyi.insanlığı samimi ve sıcak pozitif bir doktor .pozitif enerji veriyor.ben çok sevdim kendisini bakalım bundan sonra ne olacak
Arkadaşın canim zercan hanımda ilk denememiydi acaba tüp bebekBenim komşum yaklaşık 10 yıldır çocuk sahibi olmak için bir sürü yol denedi, ankara İstanbul ve hatta Kıbrısa dahi gitti ancak bir türlü çocukları olmadı.4 ay önce Dr. Zercan hanıma tüp bebek tedavisi oldu ve şimdi bebek bekliyorlar. Benim Üç çocuğumun da doğumunu Zercan hanım yaptı. Komşuma da ben tavsiye ettim. Hekimliği konusunda benim diyen profesörleri cebinden çıkarır bu da defalarca tavsiye ettiğim arkadaşlarım ve aile üyelerinin yaşadığı tecrübelerle sabittir. Çok zeki, becerikli ve öngörülü bir hekimdir ezberden değil candan gönülden doktorluk yapar. Her hastasına ailesinden biriymiş gibi kafa yorduğu için profesörlerin çare olmadığı dertleri çözmesi doğal sonuç. Şimdiye kadar tavsiye ettiğim hiç bir yakınıma karşı yüzümü kara çıkartmadı. Allah ondan razı olsun. Böyle candan ve sürekli kendini geliştiren gerçek doktorların daha çok artmasına ihtiyacımız var. Zercan Hanımın adını görünce dayanamadım biraz heyecanlı yazdım. çünkü bence yolu Zercan Hanımdan geçenler çok şanslılar. Allah o ve onun gibileri başımızdan eksik etmesin.
Bende temmuz da başlıyorum zercan hnmla tüp bebegeArkadaşın canim zercan hanımda ilk denememiydi acaba tüp bebek
Hakkinda hayırlısı canimBende temmuz da başlıyorum zercan hnmla tüp bebege
İleri hız düşük başka sorun yok aşılama yaptım olmadı bakalım inşallah ilk seferde tutunur bebeğimSizin sorun neydi neden olmuyor normal yolla muayene oldun mu zercan hanıma
Inşallah insallah şu kandil hürmetine.bizimde sorunumuz aynı.kac sizin ileri hız canimİleri hız düşük başka sorun yok aşılama yaptım olmadı bakalım inşallah ilk seferde tutunur bebeğim
%4 sizinInşallah insallah şu kandil hürmetine.bizimde sorunumuz aynı.kac sizin ileri hız canim
İlaç hariç 7.500Orda fiyat nekdr ben dogufertili istyrdum fiyat i uygun gelmişti
Sizin iyi ya canim bize göre bizim % 2 ileri hız%4 sizin
Sayı kaç pekiSizin iyi ya canim bize göre bizim % 2 ileri hız
Tüp bebek mi yaptirdunizyaptırdınızZercan hanıma gitmeyi düşünenlere şiddetle tavsiye ediyorum nisan ayında tedaviye başladım şuan gebelik sürecimi özenle takip ediyor kendileri.Sağlıkla evladımı kucağıma almak istiyorum sadece uzun ve zor bir süreç Rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah.
Gözde akademi de giriş 80 TL. Tüp bebek 7.500 ilaç hariçMerhabalar bende Malatyada tüp bebek tedavisi için doktor araştırıyorum. Tüp bebek ücreti, muayene ücreti nedir yardımcı olur musunuz