- Konu Sahibi zynpkocaturk
Meraba doğu fertil de var Malatya'da arayın sorun ben de oraya gidiyorumMerhabalar bende Malatyada tüp bebek tedavisi için doktor araştırıyorum. Tüp bebek ücreti, muayene ücreti nedir yardımcı olur musunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meraba doğu fertil de var Malatya'da arayın sorun ben de oraya gidiyorumMerhabalar bende Malatyada tüp bebek tedavisi için doktor araştırıyorum. Tüp bebek ücreti, muayene ücreti nedir yardımcı olur musunuz
Ne tedavisine başladınız acabaBende malatyada uzun bir süre doktor araştırdım ama ben birde kadın hastalıklarında muayene konusunda erkek doktora gitmek istemiyordum çekiniyorum kendimi rahat hissedemiyorum araştırma yaparken gözde hastanesinde zercan kalı ya denk geldim hepsi kadınlardan oluşan bir ekibi varmış eger istenirse o ekiple tedaviye başlıyorlar. Ben başladım ve çok memnunum hepsi hem çok ilgili ve hem çok güleryüzlü
Merhabalar tedaviniz nasil gidiyor?. Gebeliginiz nasil gidiyor? Devlet raporu orada gecerli mi? Ilaclar haric ne kadar ucret odediniz bilgilendirir misiniz bizi ?Bende malatyada uzun bir süre doktor araştırdım ama ben birde kadın hastalıklarında muayene konusunda erkek doktora gitmek istemiyordum çekiniyorum kendimi rahat hissedemiyorum araştırma yaparken gözde hastanesinde zercan kalı ya denk geldim hepsi kadınlardan oluşan bir ekibi varmış eger istenirse o ekiple tedaviye başlıyorlar. Ben başladım ve çok memnunum hepsi hem çok ilgili ve hem çok güleryüzlü
Merhabalar. Tedaviye basladiniz mi? Bebde simdi doktor arayisindayim? Bilgi verirmisiniz zercan kaliyla alakali?Bende temmuz da başlıyorum zercan hnmla tüp bebege
Evet başladım devam ediyormMerhabalar. Tedaviye basladiniz mi? Bebde simdi doktor arayisindayim? Bilgi verirmisiniz zercan kaliyla alakali?
Benim raporum yok ama bana raporun var mı dediler demek ki rapor geçiyor. 8 bin TL tüp bebek.Merhabalar tedaviniz nasil gidiyor?. Gebeliginiz nasil gidiyor? Devlet raporu orada gecerli mi? Ilaclar haric ne kadar ucret odediniz bilgilendirir misiniz bizi ?
İlaçları ssk karşılıyor mu acaba anlaşmaları var mıBenim raporum yok ama bana raporun var mı dediler demek ki rapor geçiyor. 8 bin TL tüp bebek.
Evetİlaçları ssk karşılıyor mu acaba anlaşmaları var mı
Tül bebeği bilmiyorumda hekimliği çok iyi.insanlığı samimi ve sıcak pozitif bir doktor .pozitif enerji veriyor.ben çok sevdim kendisini bakalım bundan sonra ne olacak
Ben ,oğlum 2 yaşında .seni o kadar iyi anlıyorum ki Rabbim Yardımcın olsun kesinlikle tavsiye ediyorummmmmmMerhaba Antepte yaşıyorum.Malatya Gözde Akademi de tüp bebek uzmanı Dr. Zercan Kali tavsiye edildi.Daha önce kendisine danışan tüp bebek tedavisi gören var mı acaba?
Merhaba İstanbul'da nerde hangi merkezde cektirdiniz acaba ?bende cektirmeyi düşünüyorum da arayış içerisindeyim8 ay önce Zercan Hn. muayene oldum gebelik istediğimi söyledim gerekli tetkikler yapıldıktan sonra test sonuçlarında bir olumsuzluk olmadığı hsg ile tüplerin durumuna da bakılması gerektiğini söyledi. Anestezi ile ameliyathane de hsg çekildi,uyandığımda çok fazla kanamam olmuştu 2 güne kadarda devam etti. Sağ tüpte hafif bir geçiş gördüm gibi dedi ama sonuçlarda hiç belirgin değildi kendisi de emin değildi zaten. Sol tüpte de hidrosalpinks yani sıvı dolumu olduğu, bu durumdan dolayı normal yolla gebelik olsa bile bu sıvının düşüğe sebep olacağı, laparoskopi ile tüplerin bağlanması gerektiği söylendi. 8 ay boyunca psikolojik olarak ne çektiğimi bir ben bilirim. Kendisine güvenerek laparoskopi yaptırmaya karar vermiştim. O süreçte yolumuz İstanbul’a düştü ve içimizdeki şüphelerden dolayı bir de orada çok ünlü başarılı bir merkezde hsg çekimine karar verdik. Hsg çekimine başlamadan hemen önce Zercan Hanım’ın çektiği Hsg görüntülerini doktoruma gösterdiğimde eski usül çekildiği ve hava kaçırılmış olduğunu söyledi. Hemen sonrasında gelişmiş aletler ile sadece 4 dk içerisinde ağrısız bir şekilde sıfır kanama ile hsg çekimi gerçekleşti ve gözlerimle iki tüpten de o sıvı akışının geçişini gördüm. Doktorum tüplerin gayet sağlıklı bir durumda gebeliğe engel herhangi bir durum olmadığını söyledi. Şok oldum sevinmeli miyim yoksa üzülmeli miyim o an duygu karmaşası içindeydim. İstanbul dönüşü tüplerimi aldıracakken böyle bir sonuç ile karşılaştık iyiki de ikinci defa hsg çektirmişim ve dönüşü olmayan yollara girmekten kıl payı kurtulmuşum. Doktor kötüleme amacıyla yazmıyorum sadece hsg çekiminde benim gibi olumsuz şeyler duyanlar mutlaka başka yerde bir daha çektirmeli.
Tüp bebek konusunda da çok başarısız buluyorum kendisini.8 ay önce Zercan Hn. muayene oldum gebelik istediğimi söyledim gerekli tetkikler yapıldıktan sonra test sonuçlarında bir olumsuzluk olmadığı hsg ile tüplerin durumuna da bakılması gerektiğini söyledi. Anestezi ile ameliyathane de hsg çekildi,uyandığımda çok fazla kanamam olmuştu 2 güne kadarda devam etti. Sağ tüpte hafif bir geçiş gördüm gibi dedi ama sonuçlarda hiç belirgin değildi kendisi de emin değildi zaten. Sol tüpte de hidrosalpinks yani sıvı dolumu olduğu, bu durumdan dolayı normal yolla gebelik olsa bile bu sıvının düşüğe sebep olacağı, laparoskopi ile tüplerin bağlanması gerektiği söylendi. 8 ay boyunca psikolojik olarak ne çektiğimi bir ben bilirim. Kendisine güvenerek laparoskopi yaptırmaya karar vermiştim. O süreçte yolumuz İstanbul’a düştü ve içimizdeki şüphelerden dolayı bir de orada çok ünlü başarılı bir merkezde hsg çekimine karar verdik. Hsg çekimine başlamadan hemen önce Zercan Hanım’ın çektiği Hsg görüntülerini doktoruma gösterdiğimde eski usül çekildiği ve hava kaçırılmış olduğunu söyledi. Hemen sonrasında gelişmiş aletler ile sadece 4 dk içerisinde ağrısız bir şekilde sıfır kanama ile hsg çekimi gerçekleşti ve gözlerimle iki tüpten de o sıvı akışının geçişini gördüm. Doktorum tüplerin gayet sağlıklı bir durumda gebeliğe engel herhangi bir durum olmadığını söyledi. Şok oldum sevinmeli miyim yoksa üzülmeli miyim o an duygu karmaşası içindeydim. İstanbul dönüşü tüplerimi aldıracakken böyle bir sonuç ile karşılaştık iyiki de ikinci defa hsg çektirmişim ve dönüşü olmayan yollara girmekten kıl payı kurtulmuşum. Doktor kötüleme amacıyla yazmıyorum sadece hsg çekiminde benim gibi olumsuz şeyler duyanlar mutlaka başka yerde bir daha çektirmeli.