MALATYA DA KADIN DOĞUM DR ÖNERİSİ OLAN VAR MI?

Bende malatyada kadın doğum doktoru arıyorum gözde hastanesi yakında açılacakmış doktorları belli değilmiş

gözde açılmış zercan kalı geri dönmüş diye duydum
bir de übeyt akçin kliniğini açmış

gözde akademi ağır hasarlı diye biliyorum. zercan da izmire gitmişti geri dönmüş.
ben de içlerinden denizhan hocayı seçerdim, denizhan hocanın doğu fertilde olması lazım. açıkçası bahsettiğimiz bütün doktorların sezaryen yanlısı olduğunu içlerinden bir tek zercan hocanın normal doğum da yaptırdığını duymuştum 🙈
bu arada park hospitalda zehra kuzu varmış ona da gidilebilir

ismail evren’in de ankara’ya gittiğini gördüm instagramda

ben elazığ’a gidip gelmeye karar verdim. iyi bir doktor bulduğuma inanıyorum ♥️ hakkımızda hayırlısı olsun 💐

yarın devlet hastanesine gideceğim son çare 😪
bende 9. haftama girdim bütün devlet hastanelerini tek tekk defalarca aradım hiç kimseye ulaşamadım zehra kuzu var arkadaşım ondan çok memnundu ama biraz bana uzak ilerleyen zamanlarda oraya gidecegim devlet hastanesinde yasemin hocaya gidiyorum gayet ilgili bir hoca siz kime gidiyorsunuz

arkadaşlar ben de ubeyt hocayı duydum iyi diye. ama cihazı nasıl acaba ayrıntılı ultrasonda net görünüyor mu giden varsa yardımcı olabilirmi?

arkadaşlar ben de ubeyt hocayı duydum iyi diye. ama cihazı nasıl acaba ayrıntılı ultrasonda net görünüyor mu giden varsa yardımcı olabilirmi?
merhaba übeyt hocaya iki sene önce arkadaşım gitmiş memnun kalmıştı

bende 9. haftama girdim bütün devlet hastanelerini tek tekk defalarca aradım hiç kimseye ulaşamadım zehra kuzu var arkadaşım ondan çok memnundu ama biraz bana uzak ilerleyen zamanlarda oraya gidecegim devlet hastanesinde yasemin hocaya gidiyorum gayet ilgili bir hoca siz kime gidiyorsunuz
ben de barış çıplak’ a birkaç defa muayene oldum iyiydi ilgiliydi.

kızlar inönü üniversitesi hastanesine giden oldu mu çalışıyor mu acaba doğum bölümü 😭

X