• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Makyajsız doğal güzellik mi? Yoksa full makyajlı guzellık mı ?Hangisini begenirsiniz?

Makyajsız doğal güzellik mi? Yoksa full makyajlı guzellık mı ?Hangisini begenirsiniz?

• Makyajsız doğal güzellik

OY: 68 63,0%
  • Full makyajlı guzellık

OY: 10 9,3%
  • Diger(Lutfen belirtiniz)

OY: 30 27,8%

• Ankete Katılan
    108
tabikii dagal güzellik ama yerine görede degişir özel bi gün vardır kıyafetine göre haifi derecede makyaj yapmalı bi insan göz dudak rimel olmalı bence sadee derecedeee

Doğallıktan yanayım. Hatta bazen makyajın tam tersi etki yarattığını gözlemliyorum.

makyajsız doğal güzellik ama ben kendim için hafif fondoten ve kafif göz kalemi tercih ederim...

doğal güzellik elbette çok önemlikaydirigubbakcemile5,ama bence hafif dudak parlatıci ve göz maskarası çok çekicilik kazandırıyorbayanssulusmile

Kim full makyajı beğenir ki...
Tabiki doğal güzellik...
Doğal diyorum ama bi rimel ve allık sürmeden de çıkmıyorum bana göre buda doğal..

full makyajı özellikle günlük olarak hiç tercih etmiyorum...hiç makyajsız doğal halde olmayıda sevmiyorum...bence en güzeli abartısız ..yüze ve kıyafete uygun yapılan hafif makyajdır.[/I

Doğal güzellik gibisi yok... sıfır makyajsız güzel olanlara bayılıorum:)

Bence herkesin doğal bir güzelliği var...
Yapaylıktan hoşlanmıyorum...

arkaadsalr sonucta full makyaj derken bulent ersoy makyajini bahsetmiyoruz herhalde degilmi bu kadar full abartmasi yapilirsa itici gelir ama ben makyajli bayanlari begeniyorum knedimde yapiyorum bir fondoten allik goz kalemi falan tutupta pembe kulkanmiyoruz sonucta full yada makyajsiz dicegimize normal makyajli desek daha dogru olur sonucta markete bulent ersoy gibi kisme gitmiyo formda tartismaya gerek olmicak yada basligi yanlis konu bence.

makyaj da doğal güzellik de iyidir, her ikisinde de güzel olabilmek ise bi başka iyidir....

Back