• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Makyajsız doğal güzellik mi? Yoksa full makyajlı guzellık mı ?Hangisini begenirsiniz?

Makyajsız doğal güzellik mi? Yoksa full makyajlı guzellık mı ?Hangisini begenirsiniz?

• Makyajsız doğal güzellik

OY: 68 63,0%
  • Full makyajlı guzellık

OY: 10 9,3%
  • Diger(Lutfen belirtiniz)

OY: 30 27,8%

• Ankete Katılan
    108
bende göz kalemi ve hafif bir ruj ya da parlatıcı ilee harikalar yaratabiiyorum..
bence doğal güzellikkk daha güzell.hem cilde fazlaa zarar vermiyoruzz hemde az bir zamanda kendimizi yeniliyoruzz :):)

Boya küpüne düşmüş gibi her daim full makyajla gezenleri hoş bulmuyorum ben fakat doğal olacağım diye kedini bırakıverenleri de beğenmiyorum.. Aşırıya kaçmadan yüzüne gözünü ne yakışacağını bilerek yapılan belli belirsiz makyaj daha cazip bence.. sadece rimel kullanarak bile güzelliğine güzellik katabilir insan..yada gözüne kalem çekerek..dudağına hafif parlatıcı sürerek..

boya küpleri midemi kaldırıyor

onların midelerine de hayran kalıyorum

makyaj hele de ruj iğrenç:1no2:

çok hafif bir makyaj;badana gibi değil...postiş ve lens filan da asla olmayacak aslaaa...hafif göz makyajı parlatıcı tamamdır...güzel bir insana bunlar yakışır hatta bu makyajını silince de pek bişi değişmez gene güzledir;fondöten filan da olmayacak..

cok sadelikten hoslanmam ben:) hafif makyaj iyidir biraz eyeliner biraz mascara parlatici yada lippgloss tamamdirr

boya küpleri midemi kaldırıyor

onların midelerine de hayran kalıyorum

makyaj hele de ruj iğrenç:1no2:

yok artık. makyaj ve ruj neden iğrenç dursun. abartmışsınız sizde...
en güzeli hafif makyaj. sade ama güzel gösteren.

Bence dogal güzellik ne güzel güzelliktir. Bem makyaj yapmayi sevmem pek, cok az yaparim. Dogal güzellikten yanayim ben

dogal olanı tercih ederim eger guzel gozukuyorsam tabi..ama makyajsızda cıkamıyorum ben dısarı falan

makyajsız olmayı tercih ediyorum arada bir dogal makyaj yaparım ,makyaja ihtiyacım oldugunu düşünmüyorum:kedi:

ikisinin ortası dielim..

günlük makyajım göz kalemi ve allıktan oluşur, ne çok abartı nede soluk bi yüz, tam ideal benim tenime göre.. a.s

genel olarakta karşımdakine baktığım zaman şöle pembiş yanaklar, hafif renklerde ruj kullanılmış dudaklar, ve kalem çekilmiş gözler hoşuma gider..

bence hersey kararinda olmali...hafif bir makyaj her zaman bizi daha guzel ve alimli gosterir...hic yapmazsak soluk ve sonuk gorunebiliriz..ama abartili makjaj yapmanin hic manasi yok..kimileri varki makyajsiz halini gorsen tanimazzin....dogal olmali yapacaksanda karinda ve yerine uygun yapmak en mantiklisi....

genelde makyajlıyımdır. ruj ve far kalem :) olmadan olmaz gibi..:) özel günlerde de full makyaj.

ama bazen keyfim yoksa ruj dışında birşey sürmem.

öyle fondöten filan sürmem yüzüme .ıyyy iğrenç bence ..hem bana karşındakini kandırmak gibi geliyor aşırı makyaj .. sadece göz kalemi ve rimel ..hepsi o .. o da gözlerim güzel olduğu için :kedi:

Kesinlikle doğal güzellik.
Makyaj yapıp güzel olan insan, "Makyaj sayesinde güzeldir"
Makyaj yapıp hala çirkin olan insan, "Makyaja rağmen çirkindir"
boshayallersmile

doğallıkta bir yere kadar
hafif makyaj ii oluyor bayanssulusmile

hafif makyaj..fazla makyaj zaten cilt icin iyi deyil..cabuk cildi yaslandiriyor...30 yasindaki kadini 10 yas daha fazla gösterebiliyor...

Back